Red Søndagsshowet!

8. December 2022

Update: Der gik ikke engang en uge før, at vi havde 10 tilmeldte acts, og dermed er Søndagsshowet reddet!

Som det så ofte sker, oplever vi desværre igen i år en langsommere tilmelding til vores søndagsshows, hvilket i særdeleshed drejer sig om J-Popcons Cosplayshow. I skrivende stund er der kun 5 tilmeldte til JCS, mens vi er oppe på 9 til craftsmanshipkonkurrencen, hvor der er henholdsvis maks. plads til 20 acts og 30 craftdeltagere. 

Det er sådan, at J-Popcons Cosplayshow kun fortsætter med at blive afholdt, hvis der som udgangspunkt er 10 tilmeldte acts senest fredag den 16. december – altså fredag i næste uge. Hvis det ikke sker, vil J-Popcons Cosplayshow i 2023 altså blive det sidste af sin slags, og det vil være aflyst fra 2024 og frem. Man behøver ikke at have alt godkendt til denne dato, blot tilmeldt sig, så vi kan se, at der er interesse nok.

Da vi meget gerne ser Søndagsshowet forblive, giver vi derfor lige en uge ekstra, så I har til fredag den 23. december til at tilmelde jer (det er trods alt snart jul!). Deadlinen for at have alt godkendt er først den 6. januar, så der er tid endnu til det. Man kan også sagtens tilmelde sig JCS efter den 23. december, denne dato påvirker kun showets fremtid.

Vi holder sådan af vores Søndagsshow, og vi vil nødigt stå i en situation, hvor det ikke bliver til virkelighed, så vi håber, at I har lyst til at stille op. 

Billede: TinYasuo, Zita og Amalia Cosplay som Eda Clawthorne, Lilith Clawthorne og Hooty (The Owl House), JCS 2021

Billede af: Celine Haakon