Calssara, Tyskland

 

Navn:

Calssara

Nationalitet:
tysk

Beskæftigelse:
bibliotekar

Links: facebook /  http://calssara.com / http://instagram.com/calssara /

http://twitter.com/calssara /

 

Hvor mange år har du cosplayet? 10 år

 

(Photo by Midgard Photography & Cosplay)

 

Hvornår og hvordan hørte du første gang om anime og manga? Den første anime som jeg så, hvor jeg rent faktisk vidste at det var anime jeg så, var Sailor Moon. Før det så jeg også Heidi på tv :) Men Sailor Moon var min første store fandom indenfor anime! :D Jeg købte min første manga mange mange mange år efter, og det var Vampire Miyu.

Hvilken anime/manga har gjort det største indtryk på dig? Jeg elsker virkelig FATE serien (Fate/Stay Night, Fate/Zero etc). Jeg elsker virkelig historien og karaktererne <3 Derefter kommer Fullmetal Alchemist på en stærk anden plads og Steins:gate.
Af mangaer er det Claymore, der har efterladt det største indtryk ved mig, og det samme med Brynhildr in the Darkness.

 

(Photo by Midgard Photography & Cosplay)Hvad er cosplay for dig og hvordan startede du? Cosplay er en fantastisk hobby for mig, der hjælper mig med at udtrykke mig selv og møde folk. Det har også været med til at give mig mere mod i mit daglige liv :D
Jeg havde en ganske ordinær start xD undskyld at min historie er så kedelig…. Jeg så bare cosplayt il en convention og valgte selv at prøve det, og det var sjovt xD det er ikke ligefrem en speciel historie, men det var sådan det skete for mig.

Hvad er din mest mindeværdige cosplay oplevelse? Jeg tror det må være World Cosplay Summit. Stemningen, følelserne, menneskene, cosplayene og alt andet… det efterlod et stort indtryk i mit liv :D Jeg er meget taknemlig for at jeg fik muligheden for at opleve det.

Har du været i Danmark/til J-Popcon før og hvad glæder du dig mest til at opleve her? Ja, jeg har besøgt Danmark tre gange og jeg elsker det. Jeg elsker især cosplay konkurrencerne, med fantastiske kostumer og optrædener. Hver gang jeg ser en dansk cosplay konkurrence bliver jeg overvældet og mit lille hjerte bliver fyldt af følelser for cosplay, karaktererne og menneskene :D

 

(Photo by Midgard Photography & Cosplay)