Sascha Nielsen, Danmark

Sascha_01Navn: Sascha Nielsen

Alder: 22 år

Land og nuværende hjemby: Danmark, Aalborg

Højde: 170 cm

Blod type: A+

Beskæftigelse: Studerende

Beskriv dig selv:
Jeg elsker virkelig at lave cosplays; eftersom jeg hverken kan synge, danse eller tegne er det den eneste måde jeg kan udfolde mig kreativt på. Det er ikke kun mig selv jeg syer til – jeg har efterhånden også lavet en god portion cosplays til venner og bekendte. Jeg er dog utroligt doven når det kommer til at få taget mig sammen til at sy cosplay. Der er så mange andre ting jeg også bruger min fritid på, så som at grine sammen med mine venner, spille en masse spil og tage billeder.

Og hvis du skal beskrive dig selv med et ord?: Nørdet.

Hvad betyder japansk populærkultur for dig?:
Den japanske popkultur har mange undergenrer, lige fra cosplay til japansk mad og videre til de mange forskellige japanske tøjstile. Der er noget for enhver smag og der er et fantastisk fællesskab omkring dette.

Fortæl os om dit første møde med 'J-pop'-kultur: Jeg er faktisk vokset op med det. Jeg har voksne brødre, og den ene af dem begyndte at interessere sig for anime i starten af 90’erne. Jeg kan huske at vi plejede at se “uhyggelige” tegnefilm sammen hver lørdag aften – det kan lige nævnes at film som Akira og Ghost in the Shell er ret skræmmende når man kun er 4-5 år gammel. :)

Hvad ser du mest frem til at opleve til J-Popcon 2011:
Det jeg ser mest frem til ved J-Popcon er helt klart cosplay-showet, at møde nye mennesker og selvfølgelig gense mine dejlige venner!

Favoritserie / karakter i anime og / eller manga:
Nogle af mine yndlingsserier er NANA, Slayers, Trigun, Cowboy Bebop, Tengen Toppa, Gurren Lagann og Neon Genesis Evangelion.

Hvor mange år har du cosplayet?:
Jeg havde min første offentlige cosplaydebut til J-Popcon 2005, så i år runder jeg de 6 år.

Hvilke priser har du vundet? (År og konventionen):
Jeg har aldrig haft lysten til at deltage i et cosplayshow, på trods af at have mange idéer til acts. Men det kan være det kommer en dag ude i fremtiden. :)

Hvad er det vigtigste i cosplay? Med andre ord, hvad er dit fokus? (Handling, indlevelse, håndværk osv.):
Det vigtigste for mig er at foretage mig noget jeg synes er sjovt, men som samtidigt udfordrer mig til at være nytænkende når jeg fremstiller kostumet. Derudover kunne det aldrig falde mig ind at cosplaye en person jeg ikke er vild med; jeg synes det er lidt fjollet at cosplaye, hvis man blot gør det for at få andre folks anerkendelse og opmærksomhed.

Afsluttende ord:
Jeg er virkelig beæret over at være valgt som dommer til dette års J-Popcon, og jeg ser frem til at nyde folks cosplay acts! Til alle jer andre, håber jeg at I får en fantastisk convention fyldt med venner og glade minder!
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->Website/Facebook/Twitter/MySpace eller andre kontaktinformationer du vil tilføje:
>
http://zarsu.deviantart.com/
> http://zarsu.dk/

Sascha_02Sascha_03

Sascha_04