Artist Alley 2024: kunstnere

J-Popcon præsenterer kunstnerne til Artist Alley 2024

Er du nysgerrig efter, hvad du kan finde i vores Artist Alley? Så finder du her et hav af de kunstnere, der kommer til at sidde i vores Artist Alley til J-Popcon 2024! Hvis du leder efter bordplanen, finder du den her.

Table W1: Forfatter Christina Ramskov

Facebook

Christina Ramskov er en ordblind forfatter til Fønix-serien, en fantasyserie med ni bøger, som hun med glæde vil fortælle lidt om, hvis du besøger hendes stand. Så kom forbi, få en snak, og køb en bog eller mere. Dit næste eventyr venter på dig.

Table W2: Fluffyfoxcreations

Instagram

Simpelt, men smukt, som kan fange mig uden, at det er overvældende, det er det, som mine designs er baseret på, og det, som jeg prøver at skabe :)

Table W3: chibidesuu & Doodletaztic

chibidesuu

Doodletaztic

Instagram

Table W4: TigerMisCraft

Table W5: Bunslip 

Instagram

Table W6: jose2bjoseart & MeltInLove 

Jose2bJoseArt

Instagram

Jeg hedder Josefine og har altid lavet alverdens kreative ting og tænkte, at nogle af de ting kunne være sjove at dele og sælge. Jeg går meget op i, at mine produkter er så meget zero-waste som muligt, fra stofrester til morgenmadspap i notesbøgerne. Jeg elsker at prøve nye ting, så mange af mine produkter kan ændre sig fra event til event, så med det og med zero-waste gør det, at mine produkter er en vis form for "limited edition".

MeltInLove

Instagram

Table W7: K&W  

Facebook

Table W8: Giftig Giffel & Camilz 

Giftig Giffel

Instagram

Camilz

Instagram

Table W9: WitchyWitchShop & ARTBYROOK  

WitchyWitchShop

Witchy

Etsy

WitchyWitchShop, sælger magiske og søde sager!

ARTBYROOK

Table W10: ohmoth 

Carrd

Hej! Mit navn er Marius, jeg er også kaldet Midas. Jeg er 27 år gammel og bruger han/ham og de/dem pronomener.
Jeg er en queer og kronisk syg kunster, og jeg gør mit bedste for at afspejle min identitet i min kunst ved at skrive og tegne mine egne historie sammen med min partner.

Table W11: Zarory

Instagram 

Mit navn er Casper Hansen, og jeg er en selvlært illustrator fra Danmark! Du har måske set mit arbejde på internettet og ved, at jeg elsker at tegne levende og seje kunstværker af mine yndlingsfigurer fra spil, film og animes.

Table W12: ryebread & hedgieart 

ryebread

Instagram

Jeg er en 2D-kunstner, som elsker anime, manga og spil, og jeg eslker at skabe kunst fra de serier, jeg kan lide. c: Jeg elsker at møde mennesker til conventions, som deler den samme passion som mig. c:

hedgieart

Tumblr

Mit navn er Ana (hedgieart); jeg er en 2D/3D-kunstner, som elsker at tegne videospilkarakterer og DnD-kunst. Jeg glæder mig til at dele min kunst i form af klistermærker, knapper og print.

Table W13: BellaStar001

Linktr.ee

Jeg Hedder Bell! Jeg er en 20-årig artist med 16 års erfaring. :) Jeg har for mange hobbyer til at liste dem og får konstant den berygtede "Artblock", men det betyder ikke, jeg ikke har interessante ting med!

Table W14: Jaeppai

Instagram

Hiya! Mit navn er Jae, og jeg er en freelance-kunstner, der specialiserer sig i illustrationer, concept art og til dels karakterdesign – jeg elsker især fantastiske/overnaturlige temaer. Jeg håber, at I kan lide min kunst! :D

Table W15: BeFreckled

Instagram

Hej, jeg er Sara. Jeg elsker at bruge min broderimaskine til at få enhver idé ud, som jeg pludselig får trangen til at lave! Jeg elsker at lave smykker og fan merch, som jeg synes er mere subtile og sjove!

Table W16: Dragonniar

Instagram

Svensk mangaka, som arbejder på en high fantasy-dragemanga. Jeg har arbejdet på min manga i over 10 år. Jeg elsker alt med drager i sig. Jeg kan lide at lave søde chibi-klistermærker.

Table W17: rarokeka

Instagram

Mit navn er Rana og går under navnet Rarokeka. Jeg er primært en fandom artist og tegner, hvad end min current obsession er. Selvom jeg har deltaget i J-Popcon i mange år, er dette min første Artist Alley. Jeg kommer til at sælge prints og klistermærker! Glæder mig til at vise jer alt det, jeg har med!

Table W18: Luxiva

Twitter

Jeg er en tegnieserietegner, som laver østlige fantasy-tegneserier. I min bod kan du finde mine originale tegneserier, print og merch. Alt i min bod er inspireret af asiatisk mytologi. Så hvis du kan lide asiatisk kultur og LGBTQ+-fantasy, kom forbi min bod. <3

Table W19: Nollebolle

Instagram

Table W20: AesAesthetic

Instagram

Jeg er Minna, tegneren bag AaesAesthetic. Jeg er 28, har tegnet, siden jeg var 13. Jeg tegner meget fra videospil og mine egne OC'er.

Table W21: Cherubic Sky

Instagram

Jeg er en lille kreativ gremlin, der elsker fest og farver, og det er noget, jeg prøver at afspejle i de ting, jeg laver.

Table W22: Brauh

Instagram

Mit navn er Maj! 26 år og jeg er til daglig tatovør i Aarhus. I min fritid kreerer jeg meget forskelligt fra ler til strik.

Table W23: hæklebar

Instagram

Vi begyndte at hækle imellem jobs, og vi hygger med det sammen. Med så mange komplimenter vi har fået, kunne vi ikke lade være med at komme i AA og dele alle vores hækleideer med jer. :D

Table W24: Fowappi

Instagram

Hej! Jeg er Fowappi fra Finland, og på mit bord kan du se forskellige slags merch fra alt som Nijisanji til ting som Jujutsu Kaisen, Trigun Stampede og Chainsaw Man!

Table W25: Loubuca & Kriar

Loubuca

Instagram

Jeg laver mange forskellige søde hæklede amigurumi plushies! Derudover laver jeg også smykker (primært øreringe og brillesnore), og jeg har også muleposer lavet af genbrugsstof! Jeg er stadig ret ny inden for Artist Alley-verdenen, men jeg synes, det er vildt hyggeligt.

Kriar

Jeg har tegnet on and off, når min situation tillader det, fanart, og jeg begynder langsomt at blive selvsikker i at lave mine egne originale ting. Jeg elsker enhver, som deler deres passioner og vil glædeligt gøre det samme.

Table W26: Yozegami

Instagram

Hej! Jeg hedder Josephine, aka yozegami, jeg tegner primært fantasy og laver både enamel pins, stickers og prints. ^_^

Table W27: Drulidoodles

Instagram

Jeg er en professionel character artist, så min kunst er mest karakter-fokuseret. Jeg kan lide at lege med klare farver og personligheder. Jeg har det med at ændre min stil fra tegning til tegning, men for det meste går jeg efter sød, charmerende kunst.

Table W28A: zerachin

Tumblr

Jeg er en illustrator og animator baseret i Viborg, Danmark. Jeg arbejder på animerede features og shows, men har også deltaget i zines, lavet en masse fanart og elsker at besøge såvel som at have bord til cons.

Table W28B: Mapledane Art

Hejsa! Jeg er Mapledane Art, og i min bod kommer I til at kunne finde super søde hjemmelavede kyser og sløjfer til håret. I kan også finde original kunst i form af klistermærker og prints, og I kan finde fanart af populære spil og animefigurer, også som prints, klistermærker og badges! KH. Mapledane Art! <3 

Table W29A: Tsumi Art

Instagram

Hej, jeg er Tsumi, og jeg elsker at male popkultur og anime-fanart og nogle gange mine egne postapokalyptiske fantasy-karakterer.

Table W29B: Art of Xodosch

Instagram

Jeg er Chantal, en hollandsk fuldtidskunstner, som elsker at tegne søde dyr. Art of Xodosch har været min smakl forretning i snart fire år, og takket være min kunst får jeg lov til at rejse og gøre folk glade.

Table W30: Grimoire Hazelwitch

Instagram

Table W31: Crescent Keep & Snack Bag Studios

Crescent Keep

Instagram

Crescent Keep er et venndiagram af queer, neurodivergente nørder, som arbejder på at lave unikke, håndlavede sager. Vi ønsker at lave ting, så man kan vise sig selv frem, men også så man kan vise, hvilket community man føler jeg hjemme i!

Snackbag Studios

Instagram

Snackbag Studios er et prisvindende kreativt studie. Vi laver historier om queer- og feministisk eksistens, ofte skjult under en fjollet præmis eller en finer af fantasy-eventyr.

Table W32: Hopyrion

Instagram

Hej, jeg er Hopy! Jeg laver kawaii street style-inspirerede artworks og designs! Jeg elsker alt fra søde pasteller og cyberpunk Harajuku-stil til traditionelt japansk. Her kan du finde unikt designede pins og nøgleringe, seje illustrationer, sødt stationary og muleposer.

Table W33: BunRyuu

Instagram

Hej – jeg går under kunstnernavnet BunRyuu. Min kunst veksler mellem en boblende atmosfære af en neonbelyst storby og dyster surrealisme. Til J-Popcon medbringer jeg originale prints, træ-charms og stickers.

Table W34: Ayarashii & Savi

Ayarashii

Instagram

Som et stort SHOUTOUT til alle de OG shoujo-fans slutter jeg mig i år til J-Popcon for at medbringe en smag fra gamle dage. Du ved det. Du elsker det. Og du har ret: Det er 90'erne. Hvis du er på udkig efter at antænde flammen igen, som fik dig til at begynde med at se anime, byder Savi og jeg dig velkommen med åbne arme ved vores bord! Fra sjældent merch til animeanbefalinger, vi har det hele, og hvis du vil støtte min drøm om at skrive min egen manga inspireret af animeerne, som jeg (og du? ;) ) voksede op med, vil jeg elske, hvis du tjekker min webtoon Reveal ud! Jeg ser frem til at møde jer alle! /Aya

Savi

Instagram

Er du en fan af anime, manga og spil rettet mod piger og kvinder? Så bør du komme forbi Ayarashii og min fælles bod til dette års J-Popcon! Jeg er så spændt på, at I skal komme forbi og fejre kvinde-orienterede nicher af japanske medier med os! Jeg kommer til at medbringe forskellige slags farverigt merch af både nye og gamle franchises, inklusive en af mine nuværende favoritter, Ensemble Stars!! Jeg medbringer også originale kreationer, så hvis du kan lide katte og søde ting (og andre ting?!), så har jeg også det dækket. Jeg kan ikke vente med at møde jer alle!

Table W35: Haruempathy

Instagram

Jeg er Harue, en italiensk illustrator, der bor i Finland. Jeg elsker at tegne waifus og husbandos, og ved mit bord kan du finde alle mine yndlings-fandoms: Nier Automata, Genshin Impact, Sailor Moon, Tokyo Mew Mew, Violet Evergarden og meget mere!

Table W36: Velhox

Instagram

Jeg er en fanartist fra Finland, som kommer til Danmark for første gang! Jeg tilbyder farverige illustrationer i form af print, knapper, vinylklistermærker og mere.

Table W37: chiliconcomics

Instagram

Mit navn er Chili, og jeg er en primært digital kunstner, der studerer Graphic Storytelling. MIn kunst er ofte baseret på fantasy, horror og natur og ofte tilsat en smule LGBTQ+-temaer. Ved mit bord kan du finde print, klistermærker og pins med original kunst og fanart fra franchises som Critical Role, D&D, Teenage Mutant Ninja Turtles og/eller hvad end, jeg kan lide for tiden. Jeg kan ikke vente med at møde jer alle og se alle de fantastiske cosplays, som folk har lavet!

Table W38: Lightspeed Art

Instagram

LightSpeed Art when you need craft from the heart. Jeg elsker at crafte mange forskellige ting. Alt er håndlavet af undertegnet. Siden jeg er en stor fan af DnD, tilbyder jeg muligvis at tegne din karakter som commission, om end det ville være digitalt, som du modtager senere. Min drøm er en dag at tegne og skabe min egen tegneserie, hvilket er et stort arbejde, men jeg vil klare det langsomt ved at bygge min egen verden, karakterer og historie. Jeg håber at have den første del færdig i slutningen af 2024. Jeg tegner, syr, maler, laver smykker af forskellig slags og laver figurer. Eftersom tegneserien ikke vil være klar til Artist Alley, medbringer jeg anden kunst og craft såsom klistermærker, nøgleringe, bordskånere, terningeposer, håndformede figurer og mindre smykker. Jeg kan ikke vente med at se jer ved mit bord!

Table W39: Kuriosa

Instagram

Hos Kuriosa vi kan lide alle slags skøre og nysgerrige ting! Vi har skabt en række zines om alt fra rumaliens til poesi. VI har også skabt en masse søde og farverige klistermærker, print og pins – forvent en masse drager og katte!

Table W40A: Nezuya

Instagram

Hej alle sammen, jeg er Nezuya, og jeg elsker at skabe detaljerede, søde, hyggelige illustrationer! Jeg elsker at fange de simple nydelser ved livet med snørklede og detaljerede scener, der transporterer seeren til en verden af varme og komfort. Jeg har en bred vifte af produkter med mine illustrationer, hvilket inkluderer washitape, bogmærker, klistermærker, klistermærke-ark, print, pins, zines og meget mere. Jeg ser frem til at møde jer alle!

Table W40B: Grethe_B

Instagram

Jeg er en norsk freelance-illustratør, som bor i Danmark. Min favoritting er at lave retroinspirerede værker, især med gamle spil, tegneserier og animeer som inspiration. Måske kan man finde nogle gems på mit bord~

Table W41: Hokuey & Niki Hjort

Hokuey

Instagram

Mit navn er Hokuey, og jeg har tegnet og skabt kunst og crafts, siden jeg var et lille barn. Jeg er nu en børnehavepædagog og fokuserer på kunst rettet mod et yngre publikum. Jeg arbejder primært med chibi art, både traditionelt og digitalt!

Niki Hjort

Instagram

Niki Hjort er en mangakunstner fra Sverige. Hun elsker at skabe drømmelignende historier med et primært fokus på følelser og forhold. Hun kommer til at sælge sine selvudgivne bog "Howlglint" såvel som fanzines af sine nyeste projekter. Der kommer også til at være en masse anden merch såsom nøgleringe, klistermærker, pins og print ved hendes bord!

Table W42: Anori-chan by Michelle Rivas

Instagram

Michelle – også kendt som Anori-chan online – har tegnet lige siden, hun kunne holde en blyant. I en stil stærkt inspireret af, at hun for 20 år siden fik stukket et japansk tegneseriehæfte i hånden og aldrig så sig tilbage. Foruden inspirationen fra mange er jeg også storelsker af alt fantasy, hvilket ses i de mange elverpiger og havfruer, der dukker op på papiret, når jeg sidder og tegner. Til hverdag har jeg siden 2018 arbejdet ved forskellige forlag som grafiker.

Table W43: Megan Rose

Instagram

Megan er en Vermont (USA)-kunstner, som bor i Danmark. Hun begyndte at lære origami, da hun var fem år, efter at hun hørte den japanske legende om, at den, der folder 1000 papirtraner, får et ønske opfyldt. Hun var sikkker på, at det var den bedst mulighed for at få piza til aftensmad. 17 år senere, da hun endelig fik foldet sin trane nr. 1000, gik hendes ønske i opfyldelse, da hun købte pizza for at fejre det.

Table W44: Art by Tornemark & Line Nordskjold

Art by Tornemark

Instagram

Mit navn er Sofie Tornemark, og jeg skaber illustrationer og comics, som er sjove, relaterbare og lige fra hjertet. I min stand, Art By Tornemark, finder du plakater, postkort og klistermærker med sjove og søde motiver.

Line Nordskjold

Instagram

Cute fisser, vrede hjerter og andre støre følelser til salg <3 

Table W45: Jino's Art

Instagram

Jeg kommer til at sælge art prints, klistermærker, charms, sticky notes, washi tapes, enamel pins og tote bags!

Table W46: Edel

Instagram

Hej, jeg er Edel! Jeg skaber smykker ud af resin og krympeplast, mine smyker og kunst er inspireret af J-fashion. Jeg sælger også print og klistermærker. 

Table W47: cottonxcami

Instagram

Table W48: Artsy Moom

Instagram

Jeg er Artsy Moom, og jeg laver søde og sjove klistermærker og broderi-tilbehør! Jeg elsker pastelfarver, frøer og bondegårdsdyr, og du kan se mere af min kunst og craft på min Instagram!

Table W49A: Math.lis

Instagram

Hej mit navn er Mathilde, også kendt som Math.Lis, jeg er 20 år gammel og kommer her fra Danmark. Jeg laver primært cute chibi dyr som frøer og køer og meget mere. Jeg er også tatovør i Aarhus.

Table W49B: Myuna Art

Instagram

Myu, na? Jeg er Myuna, en kunstner fra det nordlige Tyskland, og jeg elsker at tegne søde ting <3 For et par år siden begyndte jeg at fokusere på min kreative hobby – og siden 2018 begyndte jeg endda at have et bord til conventions som DoKomi eller J-Popcon!

Table W50: Kitzat

Instagram

Hejsa! Jeg er Kitzat, en 25-årig ikke-binær kunstner, som elsker at tegne et virvar af forskellige ting! Jeg holder meget af at tegne søde små dyr, så det vil også være det, som I kommer til at se meget af ved mit bord.

Table W51: Lustanjo

Instagram

Hiya Lustanjo here ~~ Jeg medbringer så mange nye spændende ting såsom pins, washi tape og mere! Men alle de gode, gamle meme-katte vil stadig være der, så vær ikke nervøs (=^・ω・^=)

Table W52: SplitODice

Instagram

Med rødder i det sønderjyske og base i Viborg er SplitODice en af de få danske terningemagere. Alle terninger lavet og poleret i hånden med stor omhu. Så uanset om du er på udkig efter et sæt til Dungeons and Dragons, en potion eller en sjov gag til brætspilsaftenen, så er der noget for dig!

Table W53A: ManetaCrafts

Instagram

Hej, jeg er ManetaCrafts, og jeg er en kunstner, der maler og tegner primært i hånden. Det er første gang, jeg er med til J-Popcon, og jeg glæder mig meget <3 Jeg tager gamle LP-plader fr agenbrug og mlaer dem om til farverige malerier til at hænge op. Jeg laver gerne commisions efter aftale. Jeg håndtegner pins til tasker og hatte, og jeg laver mine egne tegninger ud af epoxi-resion. Jeg hækler også plyssede og nuttede amigurumi-figurer. Man kan finde mig på Instagram og TikTok under @ManetaCrafts.

Table W53B: MarhaMuffin_Art

Instagram

Er du til Genshin Impact? W.I.T.C.H.? Køer? Cursed art? Ja? Så kig forbi mit bord ;D Det er mit første år, hvor jeg sidder i Artist Alley til J-Popcon, så jeg håber, at I alle vil tage godt imod mig, og jeg glæder mig til at møde jer alle sammen!

Table W54: ArtofElenxji

Instagram

Table W55: cleromancy.works

Instagram

Hobbyartist, horror-fan og spirende terningesmed.

Table W56: Nosebleed Studios

Instagram

Nosebleed Studios er et svensk mangastudie, der blev grundlagt i februar 2006. Studiet vokser år efter år, og i 2024 har det ni officielle medlemmer: Natalia Batista, Alice Engström, Joakim Waller, Elise Rosberg, Magnolia Winroth, Linn Olsson, Felix Östergård, Viktor Engholm og Jessica Jay Callisto. I løbet af det første år lancerede vi en hjemmeside og udgav vores første udgivelse – Nosebleed Studio #1 2006. Siden da har vi arbejdet hårdt, produceret fanzines og bøger både sammen og individuelt, sælger dem til conventions og events i Sverige og også i Danmark, Finland, Lituaen og Tyskland. Vi sælger også vores bøger til mangaboghandlere og biblioteker i Sverige. Studiet arbejder som et platform for, at vi kan promovere hinanden og lave projekter sammen. VI arbejder stadig individuelt det meste af tiden med et mål om at nå vores mål om at kunne arbejde fuldtid som mangakunstnere.

Table W57: CraftySandra

Instagram

I min bod vil du kunne opleve en masse forskellige nørdede og ikke mindst søde crafts. Mit hovedfokus ligger i håndlavede og unikke produkter, hver med deres egen proces i forhold til idé, materiale og konstruktion for at skabe den helt rigtige æstetik. Magiske resin-smykker og små lerfigurer er det, jeg arbejder mest med, dog vil du også kunne finde andre søde ting som plushies, klistermærker, pins, potter og tryllestave.

Table W58: The Graveyard Shovel

Instagram

The Graveyard Shovel er en mester i det groteske, skaber fascinerende værker, der udforsker mørkets dybder. Men overraskende skifter de også til en lysere tone, hvor de skaber tegninger inspireret af K-Pop-verdenen. Dette kunstneriske dualisme giver et spændende indblik i deres alsidighed og kreativitet. De laver også dice potions, linoleumstryk og øreringe, som er inspireret af DnD og Studio Ghibli.

Table W59: Goldie Leaf

Tumblr

Kunst til køleskabet.

Table W60: Dusty Leaves

Tumblr

Jeg ved lidt for meget om øjne og briller, og min fritid bliver brugt på at tegne min tegneserie, Bellum Pulchrum. 

Table W61: Hope Hjort

Instagram

Mit navn er Hope Hjort, jeg er en comic creator og en all-round Bird Nerd Enthusiast! Jeg arbejder lige nu på min webcomic Corvid's Eye, men er også i gang med et nyt graphic novel-projekt kaldet Valravn.

Table W62A: beijibot

Instagram

Jeg er en ung illustrator på 23 år og laver primært illustrationer og designs inspireret af blandt andet Ghibli og anime.

Table W62B: Bunny Over the Moon

Facebook

Bunny Over the Moon er et genanvendeligt fantasy-brand, der bringer lidt smag til Danmark i form af smykker, tilbehør og tøj. Smykkerne er lavet af gamle stykker reddet fra genbrugsbutikker og genlavet til nye kunststykker. Hos Bunny Over the Moon vi går efter at fokusere på bringe unikke, langtidsholdbare ting til enhver lejlighed. Nogle gange er det okay at være lidt ekstra, så just stay fabulous og hop over månen.

Table W63: Winterlark & Salsa

Winterlark

Instagram

Jeg er Winterlark og har craftet/været kreativ så længe, jeg kan huske! I år har jeg eksperimenteret med at lave lys og er spændt på at vise resultatet. Jeg har også mine almindelige horn-pandebånd, flowercrowns og terninger. Jeg ser frem til at møde jer alle!

Salsa

Jeg er Salsa, og jeg har været besat af manga og at tegne, siden jeg var 11 år gammel, jeg elsker søde ting og magical girls, og jeg elsker at indkorporere den cute æstetik i alt, jeg gør :)

Table W64: Peachlii

Instagram

Table P1: Nayth

Table P2: TheBunBunShop

Website

TheBunBunShop er en lille forretning fra det nordlige Tyskland, som forsøger at bringe kawaii fashion og japansk popkultur til Europa. Alle vores produkter er designet af os og ledsages af vores maskot BunBun. BunBun ønsker at få jer til at smile gennem cute stationery, flotte enamel pins, søde plushies og unikke fashion accessories.

Så kom forbi og sig hej til BunBun og vores team!

Table P3: Nikki Smits

Instagram

Nikki Smits er en kunstner fra Gouda, Nederlandene. Hun laver ikke kun digitale tegninger af magiske verdener, men hun designer også tøj såsom T-shirts, hoodies og sokker. Hendes originale kunst er derpy og cute blandet med dæmoner, hekse og hypnotiske tredje øjne. Hendes T-shirts og hoodies er lavet af økologisk bomuld af høj kvalitet.

Table P4: Rinabow

Table B1: Prismatic Peony

Instagram

Hej, mit navn er Julie, og jeg laver D&D-smykker og decor! Jeg synes, det er det fedeste, når man både kan skilte med at være nørd, men også have skjult fandom på. Jeg gør mig i elegante øreringe lavet med rollespilsterninger i forskellige temaer, og på decor-delen laver jeg bl.a. teæg med terninger, så man kan nyde en ekstra nørdet kop te til sin D&D-session.

Table B2: NadiAxel

YouTube

Hej, jeg er en digital illustrator og YouTuber NadiAxel. Jeg specialiserer i karakterillustrationer og tegneserier. På min YouTube-kanal kombinerer jeg artwork med en hemmelig passion for videoredigering, undervisning og underholdning til et helt koncept! Jeg ser meget frem til at møde alle jer fantastiske mennesker – og mit bord er altid LGBTQIA+-venligt <3

Table B3: Aleacreations

Instagram

Table B4: Stickymaelk

Instagram

Hej, mit navn er Marie (Stickymaelk). Jeg er en dansk illustrator og tegneserietegner. Lige siden jeg var lille, har jeg altid tegnet meget, og jeg gik med drømmen om at bruge mine tegninger til at fortælle historier med. Dette er nu en drøm, som jeg i små skridt nærmer mig. Jeg tegner digitalt, men stregen forbliver stadig i skitseform, samt farvelægning og de diverse teksturer giver lidt et udtryk af at tegne analogt. Jeg tegner for det meste mine egne lidt eventyrlige karakterer eller fanart af specifikke karakterer, som jeg elsker – gerne i forskellige universer end deres eget eller i simple hverdagssituationer, hvor stemningen ofte er som altid, enten hyggelig eller ængstelig. 

Table B5: Kimmiekawa

Instagram

Sving forbi min bod i Artist Alley og forkæl dig selv med et strejf af magi! Mine illustrationer er en kombination af det farverige, det fantastiske og mytiske. Fra havfruer til yokais og dæmoner. Her kan du finde originale illustrationer, prints, enamel pins og klistermærker.

Table B6: VernilleArt

Instagram

Table B7: Amanda Solveig

Instagram

Hej geeks n' goblins, kom forbi min lille borg i Artist Alley, hvis du er besat af BG3, fantasy, farver og at være silly. Jeg sørger for klistermærker, bogmærker, prints og badges!

Table B8A: Neenyan

Table B8B: Rosemuzen

Instagram

Fokus på nuttet kunst og alle følelser er velkomne.

Table B9: livwinks

Instagram

Hej! Jeg hedder Liv, og det her bliver min første gang, jeg skal sidde i Artist Alley! Jeg elsker at tegne magiske, dramatiske og romantiske øjeblikke, og jeg har en stor passion for formsprog og farver. Jeg elsker, hvordan jeg kan levendegøre karakterer ved at insinuere bevægelse, og derfor synes jeg også, det er rigtig fedt at tegne hurtigt. Jeg håber, at I vil tage godt imod min lidt løse stil – jeg glæder mig!

Table B10A: Wolfwood

Instagram

Wolfwood er en god blanding af DND-nørderi, magiske væsener og hekserier. Stickers, prints, bogmærker og andet æstetisk godt til folket.

Table B10B: Kingdomofgabriel

Instagram

Jeg elsker at skabe små søde figurer og værelsesdekorationer for mig selv, og jeg tænke "Hey, måske vil andre kunne lide det her også", og nu er jeg her i Artist Alley!

Table B11: Sigge Illustrations

Instagram

Jeg har malet akvarel i mange år og er nu begyndt at sælge prints af dem. Min stil er meget farveri, hvor jeg stræber mod at udnytte akvarellens unikke muligheder. Ved mit bord vil du både finde fanart og original kunst, hvor meget af det sidste er inspireret af Japan. Kom forbi mit bord og sig hej :) 

Table B12: Risengrood & Starfish

Risengrood

Instagram

Starfish

Tumblr

Table B13: Nat-chan

Instagram

Table B14: JadenVargen & Maskrosfe

JadenVargen

Instagram

Maskrosfe

Carrd

Hej, mit navn er Peppar! Jeg er en kunstner, en børnehaveklasselærer, en børnebogsentusiast, en husbond, en, der elsker poesi og horror, og jeg bor i Lund, Sverige.

Table B15: Monkan – MoonBrevAtelier & AgzDeGrey

Monkan – MoonBrewAtelier

Twitter

MoonBrewAtelier (aka Monkan) er en neurodivergent freelancekunstner, som nyder at lave art og merch baseret på dark fantasy, gaming, mytologi, men også cute stuff!

AgzDeGrey

Website

Hej! Mit navn er AgzDeGrey, og jeg er en 2D-kunstner med passion for kunst, spil og også dark fantasy-temaer såsom riddere og hekse.

Table B16: BXTHStudio

TikTok

Velkommen til BXTH Studio! Her finder du linoleumstryk på både papir og totes, som enhver kronisk online person vil lukke luft lidt hårdere ud af næsen end normalt over. Der er også et udvalg af diverse linoleumstryk relateret til serier såsom Our Flag Means Death, What We Do in the Shadows og Good Omens. Alle linoleumstryk er på håndlavet genbrugspapir, som jeg også selv producerer. Derudover vil du finde sjove/farverige/queer klistermærker samt miniversioner af et udvalg af linoleumstrykkene i klistermærkeform. Hvis du er glad for at læse, kan du også få fingrene i håndtrykte bogmærker!

Table B17: Madamka

Instagram

Hej, jeg er Madamka, skaberen af GL/fantasy-webcomicen Diamond Dive. Når jeg ikke arbejder på min tegneserie fuld af hekse af varierende modesans, tegner jeg fanart med karismatiske kvinder og sapfiske par. Hvis du leder efter en bod med kunst, der fokuserer på kvinder, så ved du, hvor du finder mig.

Table B18: AmiGosh & Miyuchii

AmiGosh

Instagram

Hej! Jeg er Ami, en freelance-kunstner fra Sverige! Jeg laver søde og farverige ting og dekorationer, der forhåbentlig gør din dag bare en smule lysere!

Miyuchii

Twitter

Jeg er en freelance digital kunstner og en Comfy Vtuber, der streamer på den populære platform Twitch. Mit indhold kredser primært om kunst, hvor jeg sakber fanart og unikke Vtube-karakterer. Mit største kunstneriske fokus er at lave anime-inspirerede illustrationer og karakterdesign.

Table B19: ToneMariie

Instagram

Mit navn er Tone Marie, og jeg er illustrator med en kæv streg og en stor kærlighed for frøer, svampe, sløjfer og alt, der er lyserødt og sødt. Mine illustrationer er farverige og udforsker typisk små hyggelige universer med små søde karakterer og de eventyr, de tager på. Jeg tager også smykker og keychains i hånden i samme stil.

Table B20: ZanderyArt & mica.draw

ZanderyArt

Instagram

Hej, jeg er ZanderyArt! Jeg har tegnet i mange år, men er først for nylig begyndt at deltage i Artist Alley. Jeg tegner primært digitalt, og her laver jeg både fanart, men også originale motiver. Jeg glæder mig til en hyggelig J-Popcon!

mica.draw

Instagram

Hej, mit navn er Mica! Jeg tager keychains, prints og klistermærker af mine yndlingsspil og serier ♡

Table B21A: Anyaarttt

Instagram

Mit navn er Ana, og jeg er en selvudlært kunstner fra Danmark! Jeg tegner mest ting i en anime-stil. Jeg kan særligt godt lide serien Jujutsu Kaisen!

Table B21B: Celine Haakon

Facebook

Jeg elsker at skabe nørdet kunst med kant. Jeg nyder blandingen af simple farver tilføjet med et meget mere detaljeret design.

Table B22: ami amalie

Instagram

Table B23: Shop Smoffi

Website

Jeg hedder Alexandra, og jeg er skaberen og kunstneren bag Shop Smoffi! Jeg er en grafisk designer og illustrator fra Sverige, og jeg elsker at skabe søde karakterer og bringe dem til live gennem forskellige produkter for at dele dem med folk omkring mig. Jeg håber, at min kunst vil give dig et smil på læben, når du ser det!

Table B24: Misling

Instagram

Table B25: LoVa Smykker

Instagram

Table B26A: pandalana

Instagram

Howdy! Jeg går under navnet Pandalana, og jeg laver illustrationer baseret på mine yndlingsspil, serier, koncepter, og hvad jeg ellers er optaget af. Meget af min kunst er fandom-orienteret, men jeg laver også originale ting, specielt originale karakterer.

Table B26B: Niji Ida

Instagram

Hiiiii! Jeg er Niji/Ida! Jeg er en kunstner, der tegner lidt af hvert, dog meget inspireret af WinX Club og 2000'erne. Kom super gerne forbi min bod og sig hej, vil super gerne snakke!

Table B27A: Siph's Studio

Instagram

Hej! Jeg er Siph, og jeg elsker alt cute! Jeg begyndte at hækle som en hobby i sommeren 2023, og jeg er så spændt på at tage alle mine plushies med til Artist Alleys i 2024! Dette er min første gang, at jeg deltager i et Artist Al♡♡ley, og jeg kan ikke vente med at møde jer alle ♡♡

Table B27B: Nanna Skytte

Instagram

Hej! Mit navn er Nanna Skytte. Jeg har altid haft en brændende passion for kunst. Jeg er en 3. årsstuderende på Graphic Storyteller fra The Animation Workshop i Viborg. Jeg kan lide storytelling og illustration, fantasy, sci-fi, karakter/væsen-design og alt, der er cute! Jeg kan ikke vente med at møde jer alle.

Table B28: KOWBOJKI & Mortemilla

KOWBOJKI

Instagram

KOWBOJKI er en kunstner, som elsker alt cute og pastel! Hun har deltaget i Artist Alleys i snart et år og elsker at dele sin passion for kunst og fandom med andre.

Mortemilla

Instagram

Mortemilla er en kunstner, der særligt er interesseret i karakterdesign og de uendelige måder, som former og farver kan blive kombineret for at lave skinnede nye væsener, well, og han kan også lide krebsdyr.

Table B29: Starchild crafts & hopefulbastard

Starchild crafts

Instagram

Jeg er Sonne, stjernebarnet af Starchild Crafts, og jeg har lavet flowercrowns og smukke sager i over seks år nu! Kom og tjek mit bord ud, jeg har måske noget, du har brug for, så du kan se perfekt ud til connen eller i hverdagen :) 

hopefulbastard

Instagram

Hej! Mit navn er August, også kendt som hopefulbastard, og jeg er en kunstner, som laver ting fra forskellige medietyper, som jeg kan lide, både film, programmer og spil. Denne J-Popcon kommer jeg tilbage med mere eller mindre kun ny stock fra en bred vifte af medier, så jeg ser frem til at se jer der!

Table B30: HZokki

Twitter

Jeg er super spændt på at være tilbage ♡ Ved mit bord finder du knapper, klistermærker og nøgleringe af animeserier og videospil, du måske kan lide. Hvis du er på udkig efter noget småt og farvefuldt, så er mit bord måske værd at tage et kig på~

Table B31: Mayonnaise in Spring

Facebook

Hej! Mayo og Haru her! Vi har en bredt udvalg af fandoms, særligt som klistermærker, fordi vi ønsker at gøre så mange mennesker som muligt glade for at finde ting med deres yndlings-fandom på, mens de kigger rundt i Artist Alley. Vi elsker virkelig at deltage til J-Popcons Artist Alley, folk er så søde, og den generelle atmosfære er så hyggelig! Vi håber på, at vi ser dig der!

Table B32: VIP

Table B33: Lisecarlsenart

Instagram

Jeg hedder Lise, og jeg er rimelig ny i Artist Alley-verdenen, da jeg havde bod for første gang i en Artist Alley nogensinde til J-Popcon 2021! Jeg sælger art prints, stickers, enamel pins og for nyligt keychains! Min stil er meget blandet, svingende fra chibi og generel kawaii stil og helt over til black/white gothic stil. Mine primære nuværende fandoms er Phantom of the Opera, Stranger Things, Undertale/Deltarune og Reylo.

Table B34: ThaissingArts & KatheChanNeko

ThaissingArts

Instagram

Jeg er en hobbykunstner, som elsker at tegne fra min yndlingsserie. Jeg kan især godt lide jrpgs!

KatheNekoChan

Instagram

Jeg er en hobbyartist, som elsker at tegne cute art.

Table B35A: Lacertilia

Instagram

Jeg er en 30-årig kunstner, som kan lide at være kreativ med både traditionel og digital kunst såvel som miniaturemaling! Jeg streamer også på Twitch!

Table B35B: Jacqueline

Instagram

Hej, mit navn er Lise, men jeg går under navnet Jacqueline/Jackline online. Jeg er en fransk kunstner og grafisk designer, som flyttede til Danmark for ti år siden, og jeg elsker at dele min kunst og interesser.