Ordensregler

Vi arbejder hårdt for at arrangere en sjov og hyggelig con for alle, og til det formål skal vi bruge jeres hjælp. Med det store antal besøgende, der kommer til J-Popcon, er det vigtigt at folk opfører sig ordentligt, holder samtaler og musik på et fornuftigt lydniveau - og behandler andre med respekt.

Til J-Popcon er det arrangørernes og hjælpernes ansvar at holde ro og orden og skulle der opstå en konflikt eller lignende, er det dem der bestemmer. Vi håber at I vil hjælpe med til at sørge for at vi ikke behøver at gribe ind på noget tidspunkt. Der er ansat et vagtselskab til at håndtere sikkerheden døgnet rundt under hele J-Popcon.

 

Der er nogle få regler som alle skal overholde:

  • Alkohol og rygning er totalt forbudt under J-Popcon og kan medføre bortvisning. Det gælder naturligvis også for euforiserende stoffer. Hvis du får ordineret medicin er det vigtigt, at du kan fremvise dokumentering for dette.

  • Voldelig adfærd eller tyveri medfører øjeblikkelig bortvisning og politianmeldelse.

  • Det er ikke tilladt at blokere gange, trapper og indgange.

  • Der vil være tidspunkter hvor der er kø til visse dele af J-popcon, hvilket kan være medvirkende til frustation. Køer er uundgåeligt til arrangementer som disse og vi beder folk om at udvise tålmodighed og opfordrer til at bruge ventetiden på at snakke sammen og stifte nye bekendtskaber.

  • Free Hugs (et gratis kram) er et populært fænomen til denne type arrangementer, men vi vil gøre opmærksomme på at man ikke skal kramme eller på anden måde røre ved andre uden tilladelse. Bemærk at Free Hugs skilte større end A4 vil blive konfiskeret.

  • Mad og drikke (bortset fra vand) er ikke tilladt i biografen og mad og drikke er helt forbudt i Game Room, af hensyn til teknikken, og i forhandlerrummet af hensyn til varerne. Andre steder kan også have specielle regler. Vi har opsat spisetelt med borde og bænke udenfor ved madboderne, så folk kan nyde deres mad der.

  • Hvis man spiser på connens område bedes man rydde op efter sig og sørge for at smide sit skrald ud, og ikke bare på gulvet.

  • Det er af hensyn til alle ikke tilladt at stå på rulleskøjter, løbehjul, cykler og lign. på con-området.