Yuegene Fay, Thailand

J-Popcon 2015 - Gæsteprofil

Navn: Yuegene Fay

Nationalitet: Thailand
Profession: 
Klik for Yuegene Fay på Facebook

 

 

Hvornår og hvordan hørte du første gang om anime og manga?

Jeg begyndte at se anime allerede da jeg var barn. Tidligt om morgenen, inden skole, var der adskillige animeer i fjernsynet, fx Sailor Moon.

I forhold til manga, så var jeg nok mellem 5 og 7 år gammel. Fordi jeg har fem brødre og søstre, der alle læste manga, var der altid mange mangaer at vælge imellem i huset.


Hvilken anime/manga har gjort størst indtryk på dig?

De mest imponerende mangaer for mig var RG VEDA og Angel Sanctuary.
Det er ret dramatiske historier, med ikke alt for lykkelige slutninger. De fik mig til at græde en del undervejs...


Hvad betyder cosplay for dig og hvordan kom du i gang med at cosplaye?

Jeg startede faktisk ikke med at cosplaye fra mangaer eller animeer, men fra det japanske rock band, Dir en Grey - jeg cosplayede som bassisten, Toshiya.
Det startede med at en af mine japanske venner opfordrede mig til at cosplaye, og samtidig fandt jeg ud af, at der var et event i Thailand. Så jeg valgte at klæde mig ud som en person jeg virkelig kunne lide, så simpelt var det.

 

Hvad er din mest mindeværdige oplevelse med cosplay?

Uhm.... måske nogle af de konkurrencer jeg har været med i. Tilbage i tiden var jeg med i utallige cosplay konkurrencer; det var ikke fordi jeg ville vinde, men bare fordi jeg ville hygge mig med mine venner, der havde samme interesse som jeg. Så vi lavede nogle ting sammen, og havde det sjovt med det.
Dét er specielt kære minder for mig.

 

Hvilket kostume er din største drøm at lave?

Jeg vil lave rigtige vinger, så jeg kan flyve!! *griner* 

 

Er der specifikke cosplayere rundt om i verden du ser op til?

Jeg har ikke et idol som sådan, men jeg har utroligt meget respekt for personer, der cosplayer seriøst og prøver meget hårdt at være karakteren som de cosplayer. Fokus på detaljerne ved karakteren er for mig et bevis på, hvor meget de elsker karakteren og historien, som de cosplayer fra.