Ronald Boom, Holland

Ronald Boom Hat

Navn: Ronald Boom

Nationalitet: Hollandsk

Uddannelse / erhverv

Biomedicinsk laboratorietekniker for et ledende firma, der leverer services i forsknings- og kliniske laboratorier i form af diagnostisk og prækliniske studier samt udvikling af medicin for forebygning og behandling af virusinfektioner.

Hvornår og hvordan hørte du første gang om anime og manga?

2007. Det var året hvor jeg først kom i kontakt med den hollandske anime- og mangascene, og første gang besøgte en hollandsk convention. Siden da har jeg fået en masse fantastiske venner og opdaget at de fleste af de tegnefilm jeg så som barn faktisk var anime!

Hvilken anime/manga har gjort det største indtryk på dig?

Anime: Gankutsuou (Greven af Monte Cristo), musikken, den europæiske sci-fi setting, stilarten og naturligvis historien gjorden til min foreløbige favoritanime. Derudover Claymore og jeg holder også også af at se Fairy Tail.

Manga: Jeg kan godt lide post-apokalytiske historier som biomega og NOISE af Tsutomu Nihei. Men jeg læser generelt ikke så meget manga; jeg foretrækker mine tegneserier i farver.

Hvad betyder cosplay for dig?

At blive imponeret af fantastiske kostumer. At møde nye og fantastiske mennesker og frem for alt: At få udløb for mine kunstneriske tendenser i min hobby (vs. mit job), som inkluderer så mange forskellige discipliner. Der er altid nye teknikker som skal prøves af, nye aspekter at fokusere på og en masse ting at lære!

Hvilket kostume har været det sjoveste og mest udfordrende at skabe?

Opdateringen fra Matthaios til Petros.

Den største udfordring var at få det færdigt i tide. Alle cosplayprojekter starter med at være sjove! Men cosplaystress, og for meget repetition kan nogle gange lægge en dæmper på morskaben.

Hjelmen har et komplekst design og de mekaniske arme på jet-packen tog noget tid at få styr på. En anden udfordring i at lave de forskellige dele til rustningen var at få den så tæt som muligt på referencebilleder uden at miste mobilitet i leddene og skuldrene.

Hvad er dit drømmekostume?

Khun Phaen Atlantica Online (AO) eller Nightmare robe på en human male mage fra Lineage II. Jeg er stor fan af koreanske MMOer og holder meget af disse designs og stilarter.

 

Ronald Boom Zombie