CPH:DOX - Fremvisning af Tokyo Idols!

4. Marts 2017

Billetter: Billetto

 

Film: 'Tokyo Idols'

Instr.: Kyoko Miyake., 2017, 89 min. Europæisk premiere

 

Visningen af den nye dokumentar 'Toyko Idols' den 21. marts i Bremen Teater præsenteres i samarbejde med J-Popcon, festivalen for japansk popkultur, som først vil introducere idols-fænomenet og efter filmen byde på en vaskeægte J-pop DJ-efterfest i foyeren. Efterfesten foregår også i Bremen Teater, og er åben/gratis for alle.

Eventet.

Se anmeldelsen her.

Om filmen:

 

Et mindblowing trip til popstar wonderland, hvor horder af voksne mænd kaster deres kærlighed på Japans tusindvis af teenagepige-idoler.

 

Webcams og stivnede ungepigesmil for alle pengene. Velkommen til hypermoderne Japan, hvor purunge popstar-prinsesser indtager de japanske mænds hjerter, og hvor økonomien for salg af skinnende merchandise blomstrer. Den aspirerende sangerinde Rio arbejder hårdt på at opbygge en trofast fanbase i en overgearet døgnflue-verden. Hver aften indfinder en dedikeret skare af fans - primært midaldrende mænd - sig hyperengarede foran scenen i matchende Rio t-shirts. Rio har sine 'otakus' i sin hule hånd. Men hvor starter og slutter den eskaptiske illusion for de mange fans? Og hvad er konsekvensen for de mange idols? Et lille mesterværk!