YumiKoyuki, Finland

 

(By Jesmo/Merry All-Nighter)

Navn: YumiKoyuki
Nationalitet: Finsk
Beskæftigelse: Studerende (Costume Design)
Website (andre online konti):
https://www.facebook.com/yumikoyukicosplay/


Hvor mange år har du været cosplayer?
Dette er mit 10. år som cosplayer!

 

(By Alexandriel)


Hvad er cosplay for dig og hvordan startede du?
Cosplay er en fantastisk hobby, der giver mig stor mulighed for at udtrykke mig. Jeg har altid været uhyre interesseret i billedkunst, og i mine teenageår fandt jeg anime og manga. Derigennem opdagede jeg også cosplay, og fandt andre der cosplaede. Jeg var fascineret af at se, hvad al balladen handlede om, og var øjeblikkelig klar på at skabe noget, sætte pris på serier og karakterer sammen med andre mennesker, og se hvordan jeg forbedrede mig med hvert nyt cosplay.


Hvad er din mest mindeværdige cosplay oplevelse?
Det må være vores tur til World Cosplay Summit finalen i sommeren 2016 med min partner, jesmo (Merry All-nighter @ Facebook). Det var en utrolig oplevelse, som bare er umuligt at glemme; at møde alle disse vidunderlige mennesker, se deres fantastiske arbejde, og dele vores rejse med dem! Og så at vi ikke kun gik videre til finalen, men at vi også vandt Brother Award! Når jeg tænker tilbage på det, er det stadig lidt af en tåge!


Har du været i Danmark / på J-popcon før, og hvad glæder du dig til den mest?
Jeg har hverken oplevet J-popcon eller Danmark! Jeg er så spændt på at møde nye mennesker i udlandet, og se noget af jeres cosplay magi! Jeg er også rigtig spændt på at se, hvordan en konvention uden for Finland føles! Bring mig alt jeres storhed! ✰

 

(By Mialiina Photography)