Community Corner: Seijocon

8. December 2022

Vi er glade for at kunne introducere, at I i J-Popcon 2023's Community Corner også kan møde en anden dansk convention! I har nemlig mulighed for at møde Seijocon, en 18+-festival for japansk populærkultur. 

Seijocon er en mindre convention, men en stor familie, hvor der er plads til alle. De ønsker at samle cosplay, anime, manga, gamer-entusiaster og dem, som bare elsker Japan, i et hyggeligt fællesskab med fælles interesser. Deres næste convention er den 4.-6. august 2023 i Taastrup Kulturcenter. De afholder også diverse små arrangementer som Seijo by Night, sommerfest, en tur på Bakken, cosplaywalks, rollespil og gamerturneringer m.m. i løbet af året.

Arrangementerne er kun for folk over 18 år, da de ønsker at skabe et fristed for den ældre j-pop-interesserede generation. Du kan følge dem på diverse medier, såsom her på Facebook, for flere opdateringer og informationer. De glæder sig til at se jer!

Vi elsker de forskellige muligheder, som man kan finde i det danske conmiljø og -fællesskab, og vi er derfor glade for at kunne have Seijocon som en del af vores Community Corner. Så husk at svinge forbi deres bord og tag en snak med dem for at høre mere om dem!