Kizuki, England

Kizuki

Headerbillede af: @carlos_adama


Nationalitet: Britisk
Pronominer: Hun/hende
Beskæftigelse: Costume Prop Modeller 
Har cosplayet i 10 år.

Websites:

Facebook
Instagram
TikTok

Hvor mange år har du cosplayet?

Ti år.

Hvad er cosplay for dig, og hvordan begyndte du på det?

Cosplay er at have evnen til at møde så mange forskellige mennesker fra over hele verden, som deler en passion for at være kreative. Jeg har aldrig været en del af et fællesskab, som er så velkommende og sjove og kreative. Størstedelen af mine venner har jeg fået gennem cosplay, og de er alle sammen fantastiske!

Jeg begyndte for ti år siden med nogle gymnasievenner, vi blev alle enige om at cosplaye fra Yu-Gi-OH! Og vi brugte uger på at sætte vores kostumer sammen af pap, craft foam og papmache! Vi var så stolte af os selv, og siden da er jeg aldrig stoppet!

Billede af: @chiaraftog

Hvad er din mest mindeværdige cosplayoplevelse?

Det er ikke bare en bestemt oplevelse, men følelsen af at en cosplaygruppe samles! Når du og dine venner har arbejdet så hårdt på at lave jeres kostumer, og du har kun set deres proces online, og endelig er det conventiondagen. Alle i gruppen ankommer en efter en, og det hele forenes præcis, som vi havde forestillet os det for så mange måneder siden! 

Har du været i Danmark/til J-Popcon før, og hvad ser du mest frem til?

Min første rejse alene var faktisk til København, da jeg var 16, og jeg elskede det virkelig! Alle var så venlige og hjælpsomme, så jeg er beæret over at kunne vende tilbage! Dog er dette min første gang til J-Popcon, og jeg har hørt de bedste ting om showet, og jeg kan ikke vente med at være vidne til det med egne øjne!

Billede af: @yorkinabox