Enayla, USA

(Cosplay) Navn: Enayla

Nationalitet: USA

Beskæftigelse: Costumer & Programmerer

Website (andre online-konti):

facebook.com/EnaylaCosplay

instagram.com/EnaylaCosplay

 

Hvor mange år har du cosplayet?

Jeg har cosplayet i lidt over 11 år nu.

 

Hvad er cosplay for dig, og hvordan startede du med det?

Jeg begyndte med cosplay da mine forældre tog mig med til en tegneserie-convention på vores famileferie. Jeg havde altid været fan af spil, film og andre medier, men det var spektakulært at se mine yndlingspersoner gå rundt i levende live. Jeg lærte mig selv grundlæggende syning og lavede mit første cosplay kort derefter! For mig handler cosplay om sammenholdet; Det er en vidunderlig tæt sammensat gruppe af mennesker, der altid er villige til at tilbyde opmuntring og vejledning. Plus, det er en perfekt måde at møde andre med de samme interesser: Hvis du ser nogen til en convention, der cosplayer dit yndlingskarakter, så ved du automatisk, at I har noget til fælles!

 

Hvad er din mest mindeværdige cosplayoplevelse?

Jeg har haft nogle fantastiske muligheder gennem cosplay, men min mest mindeværdige var at blive inviteret til at besøge studiet bag et af mine yndlingsspil. Jeg havde allerede lavet flere cosplays baseret på det og havde et nyt jeg lige var færdig med. Alle udviklerne var så søde og begejstrede for mit arbejde, og jeg fik set hvad der foregik bag kulisserne. En del af grunden til at jeg laver cosplays er at hylde disse spil, så det var glædeligt at få den samme entusiasme tilbage fra de mennesker, der skabte dem.

 

Har du været i Danmark / hos J-Popcon før, og hvad ser du frem til mest?

Jeg har været i Danmark en gang før, og blev absolut blæst væk af den dygtighed og håndværk der vises i cosplays der. Jeg er spændt på at se endnu mere inspirerende cosplays!

 

Foto af Al Lin 1 Photographer (https://www.facebook.com/sihayashi/)