Arrangør & Trustee

J-Popcon arrangeres af den frivillige forening J-Popkai, som er åben for alle der har lyst til at give en hånd med i planlægningen.

Her på siden kan du se hvordan du bliver frivillig hos J-Popcon og dermed kan være med til at skabe en fantastisk oplevelse for alle vores gæster!

Hvem kan blive trustee?

Alle over 18 kan blive trustee. En trustee er en, som ikke skal dedikere lige så meget tid til connen som en arrangør. Man behøver hverken have erfaring med at lave events eller kunne japansk. Vi forventer blot at du kan dukke op så vidt muligt til møder i dn gruppe(enten fysisk eller i nogle tilfælde via fx Skype), og at du er en aktiv del af planlægningen indenfor den gruppe du vælger at sidde i.

Hvem kan blive arrangør?

Alle over 18 kan blive arrangør. Du behøver hverken have erfaring med at lave events eller kunne japansk. Vi forventer blot at du så vidt muligt kan dukke op til vores møder i din gruppe (enten fysisk eller i nogle tilfælde via fx Skype), at du holder øje med vores kommunikationsplatform Slack, og at du er en aktiv del af planlægningen indenfor den gruppe du vælger at sidde i. Det første år i foreningen, vil du dog være med som trustee; i mesterlære hos en arrangør. Derefter kan du vælge, om du vil dedikere mere tid til connen, og være arrangør året efter.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen, som du finder på staff.j-popcon.dk. Inden da anbefaler vi dig dog at skrive til info@j-popcon.dk, og høre lidt om arbejdet som frivillig.

Herefter tager vi kontakt til dig hurtigst muligt og tager en snak om, hvad det indebærer at være frivillig.

Grupper som særligt mangler frivillige:

  • PR

  • Forhandlerrum

  • IT

Hvad kan jeg fx komme til at lave?

  • Du kan være med til lave alt indholdet til connen og sørge for at ideer bliver til virkelighed og events bliver afholdt.

  • Du kan hjælpe med at skrive nyheder og holde hjemmesiden opdateret, skrive på Facebook-siden og fx snakke med pressen.

  • Du kan hjælpe med at skaffe sponsorer eller planlægge forhandlerrummets indhold.

  • Du kan forbedre vores bagvedliggende IT, så connen bliver mere organiseret, og nemmere for såvel gæster som staff.
  • Du kan hjælpe med at holde styr på alle de frivillige gophere (og os vilde arrangører).

  • Du kan lave meget mere end det - og måske har du selv nogle ideer.

  • Og vigtigst af alt - Du kan arbejde for at skabe et fantastisk miljø for japansk populærkultur i Danmark!

 

Vi håber du har lyst til at være med til at gøre J-Popcon til en endnu mere fantastisk oplevelse!

Med venlig hilsen,

J-Popcons arrangørhold

Foreningen J-Popkai