J-Popcons Auktion
オークション

Auktionskataloget er nu fyldt og kan hentes her

HAR DU TING DU VIL KØBE ELLER SÆLGE PÅ J-POPCON?

 

Så er dette arrangementet for dig. Til J-Popcon 2017 vil der igen blive afholdt en auktion, hvor man kan købe og sælge anime, manga, merchandise, samt ting relateret til japansk populærkultur.

Nærmere information om tid of sted følger senere.

 

Sidste år oplevede vi en helt overvældende interesse for at sælge ting til vores auktion.

Derfor er reglerne i år som følger:

 

1. En enkelt person må maks sælge 8 items. 1 item kan bestå af lige hvad du vil. Det kan være en enkelt manga, en hel bundle, en artbook, en figur, en hel anime-serie på DVD, eller endda en kasse med alt muligt blandet sammen.

Det eneste krav vi stiller er at du sælger det samlet, for en enkelt pris.

 

2. Vi modtager max i alt 150 items til J-Popcons Auktion 2017. Det er 100% first-come-first-served. Hvis vi når loftet lukker vi for tilmeldingen. Hold øje med denne side, for at se hvornår tilmeldingen er lukket.

 

3. Vi godtager kun ting der har en stærk forbindelse til japansk populærkultur. En t-shirt med søde katte, en sej kalender med flotte landskaber, en pæn nederdel og lignende vil ikke blive godtaget.

 

Sådan gør du:

Har du ting du gerne vil sælge, så skal du udfylde denne formular og sende den til auktion@j-popcon.dk

Din mail skal også indeholde billeder af hver enkelt item, med et billede pr. item.

Nærmere detaljer står i bunden af formularen. 

Genstandende der skal bortauktioneres skal afleveres om fredagen i GARDEROBEN efter kl. 17, men inden kl. 19.

 

Du vil få nærmere detaljer om hvordan tingene skal være opdelt når vi modtager dem, i den mail vi sender dig som bekræftigelse på at du er med i auktionen.

 

 

Ønsker du at købe noget til auktionen, så hold øje med Facebook, eller vores hjemmeside. Vi annoncerer kataloget over genstande, der vil blive solgt under auktionen 7 dage før J-Popcon 2017.

 

Har du genstande der forblev usolgte efter J-Popcon 2017, og som du af den ene eller den anden grund ikke kunne tage med dig hjem, bedes du kontakte arrangøren direkte: auktion@j-popcon.dk.