Tak for i år!

23. Februar 2024

Tak for i år!

Vi er stadig i gang med at komme os efter den helt fantastiske J-Popcon 2024-weekend, hvor søvnen stadig hænger lidt i trådene. Dog har vi ikke andet end smil på læben, når vi tænker tilbage på alt det sjove og fantastiske, vi oplevede sammen med jer.

J-Popcon2024 har været intet mindre end en eksplosion af succes, og vi er fyldt med stolthed over at kunne annoncere, at vi endnu en gang har slået rekorder! Med 4.493 billetter solgt, inklusive 2.140 weekendbilletter, har vi officielt overgået os selv fra 2023. Og når vi tæller antallet af gæster for hver gang de besøgte conventionen, så har vi haft hele 8.773 gæster i 2024!

At have over 8.700 gæster på J-Popcon er som en drøm, der går i opfyldelse, og det er overvældende at se den støtte og interesse, I alle viser os år efter år. Det er netop jeres passion og støtte, der driver os til at stræbe efter det bedste, og vi er dybt taknemmelige for at være en del af dette fantastiske fællesskab.

Men ikke nok med at slå rekorder, så har J-Popcon 2024 også markeret starten på en ny æra med spændende ændringer. Vi har rystet posen og foretaget store omrokeringer i vores layout for at skabe en endnu bedre oplevelse for både arrangører og gæster. Flytningen af den store scene til det gamle Dealer Room har givet os 

mulighed for at udvide Øksnehallen, der nu har huset både Dealer Room og Artist 

Alley og har hjulpet på trængslen, vi oplevede i 2023.

Vi er selv helt overbeviste om, at disse ændringer har været en bragende succes, og vi håber inderligt, at I, vores fantastiske gæster, har nydt det nye J-Popcon-layout, hvor der har været masser af plads til os alle sammen.

J-Popcon 2024 blev arrangeret og afviklet af 54 arrangører, 49 trustees, 16 fotografer, 80 gophere og 20 maids og butlere. Alle disse 219 dedikerede mennesker har arbejdet utrætteligt for at skabe den fantastiske begivenhed, som vi alle kender og elsker. De har investeret et utal af timer både før og under conventionen for at sikre, at alt gik op

i en højere enhed. Det er takket være deres indsats, at vi gang på gang kan afholde J-Popcon med succes. Lad os sammen give dem den store tak og den ros, de fortjener, for at gøre alt dette muligt!

Og til sidst, men bestemt ikke mindst, vil vi gerne rette en kæmpe tak til jer, vores fantastiske gæster, for en weekend fyldt med latter, glæde og uforglemmelige øjeblikke. Det er jeres entusiasme og støtte, der giver os energi til at arbejde hårdt år efter år, og selvom vi måske kæmper lidt med søvnmangel, føler vi os altid fyldt med liv og energi efter en weekend i jeres selskab.

Tak for alt og vi glæder os allerede til næste gang!

Vi ses i 2025!

Billede: Michael Nielsen