Pro-borde

Pro-borde er specielt til de artister, der føler, de er ved at vokse sig ud af Artist Alley og har brug for mere plads. Der vil så vidt muligt blive lagt vægt på at få diversitet til disse pladser, så vi ikke ender med boder, der alle har den samme slags varer. Ligeledes vil det også blive vurderet, om I vil kunne fylde pladsen ud og reelt har brug for den ekstra plads, som et almindeligt Artist Alley-bord ikke kan tilbyde.

Der er fire pladser til pro-borde tilgængelig. Det vil ikke være muligt at blive godkendt til mere end én plads, medmindre der er meget få ansøgere.

Bemærk, at der er meget begrænset antal, og de IKKE er først til mølle.

På vores bordplan herunder er pro-bordene de firkanter øverst oppe, der er grønne og markeret P1-P4.

Artist Alley 2024 bordplan

Priserne er følgende:
P1 og P4: 2.750 DKK
P2 og P3: 3.250 DKK

Hver firkant måler 3x3 meter, som I potentielt kan bygge op, som I selv ønsker.

Det er muligt at tilmelde sig to artister sammen, som gerne vil dele, men artister, der ansøger alene, vil blive prioriteret, da tiltaget er lavet netop for at tilgodese de artister, som har brug for mere plads end det, et solobord kan tilbyde.

Alle har mulighed for at ansøge om en plads til et pro-bord, ligegyldigt om man allerede er godkendt artist, er på ventelisten eller ikke har tilmeldt sig endnu. Hvis man allerede har en godkendt plads og så bliver godkendt til et pro-bord, så opgiver man automatisk sit almindelig bord, og dette vil gå til en på ventelisten.

Artister med et pro-bord er underlagt nogle andre regler og vilkår end almindelige artister, der mere ligner de regler, som dealers arbejder under, men får så også de goder, som dealers gør. De er som følger:

  • Gratis entre til dig og en hjælper. Så der vil ikke være krav om køb af weekendbillet for at få adgang.
  • Ét gratis måltid om dagen til både dig og din hjælper. I vil hver få en madbillet, så I kan hente et måltid om dagen fra en af vores madboder.
  • Stand skal være bemandet og åben i hele åbningstiden. Det vil ikke være muligt at komme senere eller gå tidligere, ligesom almindelige artister kan.

Åbningstiderne er følgende:

Fredag: 16.00-22.00
Lørdag: 10.00-22.00
Søndag: 10.00-17.00

Artister med et pro-bord får også tidligere adgang fredag sammen med dealers for at komme ind og sætte deres bod op.

Hvis I er interesserede i at tilmelde jer, så skal I udfylde følgende og sende os en mail med det senest søndag den 10. december. Mail sendes til artistalley@j-popcon.dk.

Kunsternavn:
Rigtige navn:
E-mail:
Har du hjælper med?: (Udfyld deres navn)
Hvilken stand du søger: (Udfyld, om du ønsker P1, P2, P3, P4, eller om det er ligegyldigt)
Vil du gerne tilbydes en af de andre stande, hvis du ikke kan få den stand du ønskede dig?: (Marker med Ja eller Nej)
Hvilken slags produkter du medbringer: (Beskrivelse af, hvad type produkt det er, samt link og vedhæftning af billeder)
Billeder af din stand og opsætning: (Vedhæft billeder fra tidligere conventions. Dette vil hjælpe med at vurdere, om vi tror, du har brug for og kan udfylde pladsen)
Yderligere kommentarer:

Efter tilmeldingen lukker, så forventer vi at sende svar ud til dem, der er blevet valgt, ugen efter, hvor I også vil få en faktura til betaling for jeres plads.