Saphira, Portugal

(Cosplay) Navn: Saphira

Nationalitet: Portugesisk

Beskæftigelse: Jeg er vel fuldtids-crafter xD

Hjemmeside (andre online konto): www.facebook.com/SaphiraCosplay/

 

Hvor mange år har du cosplayet?

Ca. 9 år

 

Hvad er cosplay for dig, og hvordan startede du med det?

Cosplay har altid været en måde at udtrykke mig på. Jeg studerede videnskab og har en mastergrad i Bevaringsbiologi, så jeg fandt ud af at jeg havde brug for en stikkontakt til min kreativitet. Jeg elsker at tænke på forskellige måder og anvende forskellige teknikker til problemer, og cosplay hjælper mig med at gøre det. Alt, hvad jeg lærer fra cosplay, var jeg i stand til at anvende i mit daglige liv og studier.

Jeg startede med at cosplaye efter at have opdaget en ven som gjorde det, og jeg blev tiltrukket af den håndværksmæssige del af det, såvel som at kunne blive til en anden i et par timer. Jeg var meget indadvendt, usikker og slet ikke behagelig med min krop, og jeg føler, at cosplay har hjulpet mig meget med det også.

 

Hvad er din mest mindeværdige cosplayoplevelse?

Helt klart at deltage i ECG og WCS. De var to meget forskellige oplevelser, men det som havde størst indflydelse på mig var hvor mange fantastiske folk jeg mødte, fra meget forskellige baggrunde. At konkurre internationalt har åbnet mine øjne for en masse ting, og jeg håber at kunne fortsætte at udvide min horisont i fremtiden.

 

Har du været i Danmark / hos J-Popcon før, og hvad ser du frem til mest?

Jeg har aldrig været i Danmark før eller til J-popcon, men jeg glæder mig så meget til det. Jeg har hørt rigtig gode ting hvert år! Jeg ser frem til at møde jer alle, og håber I nyder at have mig som gæst!

 

Foto af Kieran Kerrigan (https://www.facebook.com/sosayweallfaramon/)