Shappi, Polen

J-Popcon 2016 - Gæsteprofil

Navn: Aleksandra
Nationalitet: polsk
Beskæftigelse: psykologi studerende
Facebook side: ShappiWorkshop
   
Hvor mange år har du cosplayet? 6 år


 

(Photo by Pugoffka)Hvornår og hvordan hørte du første gang om anime og manga?
  Jeg har set anime i TV siden jeg var meget lille, men den gang vidste jeg ikke at det var en direkte genre! Mine favorit serier var Sailor Moon, Slayers og Dragon Ball. Der gik mange år og da jeg var 12, fandt jeg mangaer i den lokale boghandel. Jeg var meget nysgerrig, købte en og…. Her er jeg, fuldstændig tosset med japanske animationer! J

Hvilken anime/manga har gjort det største indtryk på dig?
Dét er et meget svært spørgsmål! Jeg har set og læst så mange gode historier i mit liv, men en af dem, der virkelig fik mig til at bide negle over hvad der mon ville ske som det næste, var Blade of Immortal manga serien! Den er ekstremt brutal, men har en virkelig velskrevet historie, der altid gjorde mig nysgerrig efter hvad der ville ske som det næste. På den anden side, så er der Skip Beat, som viser at man kan opnå alt, så længe man er villig til at arbejde hårdt! 


 

(Photo by Studio Zahora)

 

Hvad er cosplay for dig og hvordan startede du? Cosplay for mig er sjov, venner og evnen til at udtrykke min kærlighed for at skabe. Jeg deltog i en masse anime conventions fra jeg var 13 år gammel og efter noget tid blev jeg forelsket i cosplay showsne, der var ved de events. Cosplayere var utrolige talentfulde magiske væsner for mig den gang, haha! Jeg var så betaget af dem, at jeg ville starte på mit eget projekt i en ferie. Jeg havde aldrig troet at cosplay i den grad ville blive min passion!

Hvad er din mest mindeværdige cosplay oplevelse? Jeg tror at hver eneste cosplay relateret rejse er meget mindeværdig for mig. Uanset om det er en international konkurrence eller bare en convention, så møder jeg altid en masse fantastiske mennesker og de minder som vi deler er uvurderlige! Men et af de minder som jeg er specielt glad for, er Japan Expo, da jeg var en finalist ved ECG 2013; der havde jeg en mulighed for ikke kun at overvinde mit stress og nervøsitet ved at optræde for den største mængde mennesker nogen siden, men også møde og få venner fra hele Europa. Jeg vil varmt anbefale at deltage i konkurrencer som denne!

 

 

(Photo by Pugoffka)


Har du været i Danmark/til J-Popcon før, og hvad ser du frem til at opleve her? Jeg har aldrig været i hverken Danmark eller til J-Popcon før, så jeg er meget spændt på den her tur! Jeg har altid set fantastiske kostumer fra danske repræsentanter ved de internationale konkurrencer jeg har været ved, så jeg er klar til at beundre al jeres ”epicness”! Jeg kan ikke vente med at møde jer alle sammen!