Priser og Åbningstider

J-Popcon 2024 afholdes i weekenden d. 16.-18. februar i DGI-byen, København!

Dørene åbnes for Danmarks største japanske popkulturfestival d. 16. februar kl. 16:00 og afsluttes kl. 17:00 om søndagen d. 18. februar. J-Popcon har døgnåbent (dog begrænset aktivitet om natten) i hele perioden.

 

J-Popcon er nu gået fra et medlemskabssystem til en billetsystem.

Det betyder følgende:

  • Ens billet er ikke personligt - Man har mulighed for at købe mere end en billet til sig selv. 

  • Billetter kan ændres indtil dagen, inden de er gyldige. 

    • Dvs. fredags- og weekendbilletter kan ændres indtil og med torsdag, lørdagsbilletter til og med fredag, og søndagsbilletter til og med lørdag.

 

OBS: Vi anbefaler ikke, at du videresælger eller køber billetter andre steder end på J-Popcons hjemmeside; en svindler kan sagtens sælge den samme billet flere gange.

Hvis du har en billet i overskud, kan du skrive til tilmelding@j-popcon.dk for at få den refunderet.

 

Billetpriser ved online-køb:

549,- kr. for en wekendbillet. 🎟️

349,- kr. for en fredagsbillet. 🎟️

449,- kr. for en lørdagsbillet. 🎟️

349,- kr. for en søndagsbillet. 🎟️

1000,- kr. for en familiebillet (søndagsbillet for to voksne + to børn u/16). 🎟️ 

Ved køb af en billet i indgangen koster det 10,- kr. ekstra.

Børn til og med 12 år kommer gratis ind i følge med en voksen, men kun ét barn per voksen som har købt billet. Husk at medbring id, så vi kan bekræfte alderen.

 

Man kan afhente sit armbånd før J-Popcon starter, hvis man har købt billet på forhånd. Husk at medbringe din kvittering med stregkode. Armbåndene vil være tilgængelig ved receptionen fra ca. kl. 12.00 fredag.

Bemærk! Hvis man køber en en-dagsbillet og beslutter sig for, at man også vil deltage de andre dage, så kan man opgradere til en weekendsbillet ved at betale differencen imellem de to. Opgradering kan dog ikke gøres online - det skal gøres i receptionen til selve eventet.

 

Til større deltagergrupper og handicaphjælpere:

Skoler og institutioner er velkommen til at henvende sig via email til info@j-popcon.dk, og vi sørger for at handicappede har mulighed for at deltage med deres ledsager, hvis der rettes henvendelse om dette.

 

Vi tager forbehold for ændringer i informationen.