Regler

 1. Du skal have en weekendbillet til J-Popcon for at kunne anmode om en stand i Artist Alley.

 2. Hver kunstner skal betale 200 kr. for et halvt bord. Hvis man ønsker et solobord, kan man dette for 500 kr.
 3. Hver kunstner kan kun få godkendt op til et bord.

 4. Forpligter man sig til at være i Artist Alley i mindst fire timer fredag, seks timer lørdag og fire timer søndag, kan man få sin weekendbillet refunderet efter connen.

 5. Forpligter man sig IKKE til overstående timeantal, kan man ikke få sin weekendbillet refunderet efter connen. Det forventes dog stadig, at man tilbringer mindst to timer fredag, tre timer lørdag og to timer søndag på sin plads af hensyn til de kunstnere, der ikke kunne blive godkendt i tide. 

 6. Har man fået godkendt en plads, men melder fra inden for en bestemt tidsperiode, forbeholder J-Popcon sig retten til at beholde en procentdel af din weekendbillet. Procentdelene er som følgende:
  To uger før: 25 %
  En uge før:
  50 %
  To dage før:
  100 %
  No show uden besked:
  100 % og blacklisted

 7. Ingen musik eller blinkende lys. Lyskæder, der ikke blinker, er okay.

 8. Kun deltagere, der har fået godkendt en stand i Artist Alley, må udstille deres værker i området.

 9. Du skal inkludere et link til nogle af dine værker i din ansøgning. Det skal være repræsentativt for din nuværende kunst. Det behøver ikke at være billeder af de(t) aktuelle produkt(er), du tager med til connen. HUSK at teste, at linket rent faktisk virker, inden du trykker send.

 10. Værker i Artist Alley skal være originale. Fanart er tilladt, så længe du selv bidrager med noget unikt. Aftegninger og traces er ikke tilladt. Dette inkluderer også AI-genererede billeder.

 11. Bliver man taget i at have stjålet og/eller kopieret andres kunst, forbeholder J-Popcon sig retten til at bortvise dig fra vores Artist Alley.

 12. Du skal være over 18 år på tidspunktet for J-Popcon for at kunne sidde i Artist Alley. Alternativt skal du være over 16 år og sidde sammen med nogen, der er over 18, samt have en underskrevet tilladelse fra dine forældre.

 13. Det er tilladt at tage imod bestillinger/commissions, men J-Popcon har intet ansvar i den sammenhæng.

 14. Kunstnere er selv ansvarlige for materialer, værker og penge, der bliver opbevaret i Artist Alley, både i og uden for åbningstid.

 15. Hvis du forlader dit bord i Artist Alley i længere tid, bør du informere en Artist Alley-repræsentant.

 16. Bliver du forhindret på dagen eller på anden måde længere forsinket, skal du ligeledes give J-Popcon besked.

 17. Man kan ikke vinde samme Artist Alley-præmie to år i træk.

 18. Kunstneres borde er deres og ikke til opbevaring for congæster.

 19. Mad og drikke er ikke tilladt i Artist Alley. Artister er dog undtaget og må gerne indtage mad og drikke ved eget bord.

 20. Du skal rydde pænt op efter dig selv, og vi forventer, at du efterlader din plads i nogenlunde samme stand, som da du modtog det. Efterlades der større mængder af skrald og madaffald, kan dette få konsekvenser for din fremtidige deltagelse. 

 21. Der kan kun godkendes én hjælper per artist. Vi skal modtage navn på din hjælper senest en måned før connen, ellers kan de ikke godkendes som hjælper. Handicaphjælpere er undtaget dette.

 22. Der vil ikke være ekstra stole tilgængelige efter, at connen er gået i gang.

 23. Det er tilladt at medtage tegninger indeholdende erotisk materiale, men dette må ikke ligge eller hænge frit fremme. I stedet skal det ligge i en ikke-gennemsigtig mappe eller kasse med et tydeligt og passende mærkat. Kunstneren har ansvaret for, at børn ikke kigger i dette.

 24. Følgende indhold er ikke tilladt, heller ikke i mappe:
  - Seksuelt eksplicit materiale
  - Selvskade
  - Seksualisering af loli/shota/mindreårige karakterer.