LucioleS, Frankrig

 

(Af P&S Photography)

Navn: Lucioles (Valérie)
Nationalitet: Fransk
Beskæftigelse: Syerske
Website (andre online konti): https://www.facebook.com/LucioleSCosplay/

 

(Af Allpo)

Hvor mange år har du været cosplaying?
9 år


Hvad er cosplay for dig og hvordan startede du?
Cosplay er en måde for mig at udtrykke min kreativitet og til at skubbe mine grænser ved altid lære nye ting. Det er også en vidunderlig måde at møde nye mennesker på og blive venner med, som deler den samme passion.
Jeg begyndte cosplaying mens jeg studerede i Paris efter jeg opdagede konceptet ved konventioner om japansk kultur.
Jeg havde et par år været interesseret at sy udklædninger, og efter jeg opdagede mangaer, så var cosplay den perfekt mulighed for mig at kombinere to lidenskaber.

 

(Af Allpo)


Hvad er din mest mindeværdige cosplayoplevelse?
Jeg tror, ​​det er mit hurtige skift mellem to Elsa kostumer for Frozen, da jeg optrædte ved European Cosplay Gathering med mine to bedste venner. Det var min første store konkurrence, og det bifald publikum kom med, og den lydstyrker de råbte med, dengang; det var helt magisk. Jeg ville aldrig glemme det.

 

(Af Wenbin)

Har du været i Danmark/til J-popcon før, og hvad ser du mest frem til?
Jeg har aldrig været i Danmark, eller til J Popcon, før. Men jeg har hørt en masse godt om J-Popcon, og jeg har haft lyst et par år efterhånden til at opleve den. Jeg planlægger også at besøge Danmarki forbindelse med en ferie engang i de kommende år, så jeg kan nyde det smukke landskab.
Jeg kan ikke vente med at se de danske coplayere. Alle dem jeg har mødt i forskellige internationale konkurrencer har været så søde, så jeg glæder mig til at møde flere. Jeg er også meget nysgerrig efter at se hvilke forskelle inden for cosplay og shows i forhold til Frankrig. Det er det altid interessant at se nye måder at gøre tingene på.