Forhandlere

Dette er en liste over de forhandlere, der kommer til at være i vores Dealer Room 2024 i hjertet af Øksnehallen.

Dealer 1: Faraos Cigarer

Faraos Cigarers mangaafdeling har et bredt udvalg af japanske tegneserier på engelsk og dansk og alt, hvad hjertet kan begære af tilhørende T-shirts, plakater, krus, tasker, figurer og meget, meget mere.

Dealer 2: Animerch

I hjertet af København finder du Animerch, en hobbybutik, som siden 2013 har leveret officielt merchandise til anime- og mangaentusiaster i hele landet.

Dealer 3: WakuWaku

WakuWaku.dk er en webshop med speciale i japanske varer, asiatisk kogekunst, kulinarisk udstyr og smukke anretninger – her er virkelig noget for både de nysgerrige og de nørdede! Vi importerer selv mange af varerne direkte fra Asien, hvilket tiver os mange fordele og mulighed for at udvælge særlige ingredienser, krydderier, tørvarer, bøger, design og håndværk, som mange måske ikke liiige finder så nemt andre steder i Danmark. ;) Udvalget forsøger vi hele tiden at forbedre, og man kan derfor altid henvende sig med ønsker, spørgsmål og generel nysgerrighed. Vi ses i Dealer Room!

Dealer 4: Gundam Store

Danmarks eneste 100 % dedikerede Gundam-hjemmeside. Største udvalg i EU i kits og tools. Vi har desuden også en verden af merchandise på pre-order til nørder i alle universer.

Dealer 5: Fatima

Hos Fatima specialiserer vi os i tøj og tilbehør til diverse subkulturer og har gjort det gennem 30 år. Vi har altid fingeren på pulsen og er glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af spændende varer ud over det sædvanlige!

Dealer 6: Nokkiechan

Nokkiechan sælger tøj og accessories i stilene kawaii, lolita, e-girl og koreansk! Der er blevet bestilt masser af nye kjoler og accessories hjem i forskellige farver og i størrelser op til 4XL!

Dealer 7: Fantask

Fantask er verdens ældste science fiction- og tegneseriebuik med mere end 50 års erfaring. Vi deltager på J-Popcon med mange, merchandise og artbooks.

Dealer 8: Appaz

Mød Appaz på J-Popcon i vores lyserøde bod, fyldt med pastelfarvet gamingtilbehør og anime-inspirerede kosmetikprodukter. Du vil møde et udvalg af farverige gaming headsets, flotte musemåtter og sødt Nintendo Switch-tilbehør. Du kan også prøve vores populære kawaii-inspirerede makup, som bl.a. byder på paletter, vipper, highlightere og pH-skiftende læbepomader. Appaz' mission er at give dig flere muligheder for at skabe et gaming setup, der passer til din personlighed, samt at hjælpe dig med at udleve din æstetik. Vores venlige personale står klar til at give vejledning, og vi ser frem til at dele vores passion for kawaii æstetik og gaming med J-Popcon-gæsterne.

Dealer 9: ZZ Games & Vintage Games

Vi sælger retro konsolspil, videospilrelaterede statuer og bamser, diverse slags samlerkort (Yu-Gi-Oh, Vanguard etc.) og TCG relateret merch

Dealer 10: HanadaCards.dk

HanadaCards.dk er en dansk community-orienteret trading cards-butik med et speciale i japanske Pokémon-kort og popkultur. Vi afholder flere ugentlige live box reaks på YouTube og har et af Danmarks bredeste udvalg af PSA-gradede kort.

Dealer 11: Epic Panda

Epic Panda kommer med et helt univers af fantastiske produkter, herunder et kæmpe udvalg af rollespilsterninger, T-shirts, retrokonsoller og retrospil! Samt et bredt udvalg af Pokémon, Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh! TCG! Og det helt nye Disney Locarna! Vores stand oser af god stemning og fest og glade dage!

Dealer 12: Estatic Anime

 

Dealer 13: Rainbow IslandAMAI

Rainbow Island er en butik fra Sverige. Vi sælger alt mulig slags anime- og K-Pop-merch. Vi har også masser af plushies.

Amai.se er en asiatisk inspireret webshop med egne designede varer i mange kategorier.

Dealer 14: Punlita

Dealer 15: Anipopgam

Dealer 16: Mystic Alice

Dealer 17: JapanLivsOchDesign

JapanLivsOchDesign er en japansk mad- og designet zakka-butik i Malmö. Vi medbringer japanske snacks og hverdags-zakka såsom bentobokse, spisepinde, stationaries, tasker m.m. Dette er en af de få japansk-ejede butikker i Skandinavien, og vi formidler førstehåndsinformation, både traditionel og popkulturel!

Dealer 18: Zakkastore

"Zakka" (雑貨) er en japansk term, der refererer til en bred vifte af hverdagssager og forskellige ting, der ofte kan findes i en almindelig butik. Hos Zakkastor tilbyder vi et udvalg af japanske snacks, slik og nogle figurer. Du finder os ofte til conventions eller i vores onlineshop.

Dealer 19: mintandapple

Mintandapple er et lille to-personers kunststudie, som laver sødt, hyggeligt og kreativt tøj og tilbehør! Vi elsker at designe alt fra cardigans, tasker, hatte, pins, stationary og mere. Kom forbi for at få fingrene i sød kunst og en behagelig købsoplevelse :) Vi er tidligere fra NYC, nu baseret i Nederlandene, og vi har deltaget til anime/tegneserie-conventions i over 10 år over hele verden!

Dealer 20: MiOhi

Et stort udvalg af asiatiske og amerikanske snacks og drikkevarer såvel som sødt nørde-merch såsom plushies, krus, nøgleringe og pins.

Dealer 21: Pinku Tako

Vores lyserøde blæksprutte er et meget hårdarbejdende firma, som forsøger at lave enhver gadget og produkt, som al mainstream popkultur og Japans kulturfans drømmer om. Med taltentfulde kunstneres hjælp gør vi vores bedste for at fylde din garderobe, værelse og omgivelser med smukke og seje sager fra det, du elsker mest.

Dealer 22: Matrix

Matrix sælger T_shirts, plusies og småt merchandise. 

Dealer 23: Bambus Danmark

Bambus Danmark sælger på J-POpcon diverse japanske varer. Vi har et udvalg af originale kimonoer, yukataer produceret i Kyoto, spisebinde, porcelæn og mange andre originale japanske varer. Vores bod er altid hyggelig at besøge. Vi ser frem til nogle hyggelige dage.

Dealer 24: TheKorner

TheKorner er et cute farvet univers, som sælger en masse K-Pop-merchandise, cute stationery og andre småting, håndlavede smykker og meget mere. Vi samarbejder også med lokale og internationale kunstnere og sælger deres fantastiske produkter hos os. 

Dealer 25: Steampunk Corner

Steampunk Corner har fokus på ægte korsetter med stålstivere og brokadestof i høj kvalitet. Desuden forhandler Steampunk Corner smykker, goggles og andet tilbehør i den victoriansk-inspirerede retrofuturistiske steampunk-stil. 

Dealer 26: Maginarium

We are a store with T-shirts, pillows, mugs, coasters with original designs, Pokemon, Weiss Swartz, Magic commander decks and cards, Special Made Proxies and a lot of roleplay stuff like dice, dice trays, pouches and some RPG miniatures, static grass and many more. We also have handmade Pokeball terrariums. We are at around 80 shows per year all around Europe!

Dealer 27: Tier1mtg

Dealer 28: Yu Beauti

Yu Beauti forhandler koreansk og japansk hudpleje. Vi har alt, du skal bruge til at få en smuk og sund hud. Se også vores store udvalg af makeup og cute accessories.