Cécile Auclair, Frankrig

 

Cecile OwnNavn: Cécile

Alder: 23 år

Land og hjemby: Paris, Frankrig

Højde: 1m 65cm

Stilling: Tekstile Designer

Beskriv dig selv:
Hej! mit navn er Cécile og jeg er en fransk cosplay narkoman! Jeg er kreativ og forsøger at kombinere mit arbejde og min passion som jo er cosplay… det er meget hårdt, men jeg håber at vinde denne udfordring med mig selv.

Og hvis du kun kunne bruge et ord til at beskrive mig selv?
Lidenskabelig

Hvad betyder japansk “pop” kultur for dig?
En masse ting som jeg ikke kan udtrykke med ord, men for mig er denne kultur virkelig forbløffende. Den er meget anderledes end mange andre, og det er hvad jeg kan lide.

Fortæl os om dit første møde med ‘J-pop’ kultur:
Det var til Japan Expo i 2007, den største konvention i Frankrig. Jeg var en lille smule forvirret, men jeg tænkte allerede dengang, at det aldrig måtte stoppe mellem mig og j-pop kulturen.
Måske første gang, var Sailormoon på TV, da jeg var barn … Det er min favorit anime, men jeg vidste ikke, at den var japansk! (Jeg var 8 år gammel.)

Hvad ser du frem til at opleve mest i Danmark?
Jeg ser ikke frem til noget specielt i Danmark, jeg håber bare at kunne komme til at møde andre mennesker som mig, der kommer fra andre lande. Jeg tror at denne kultur samler os, men på en anderledes måde.  Jeg er virkelig glad for få muligheden til at opleve dette nye land og dens indbyggere naturligvis.

Favorit serie / karakter ’s i anime og / eller manga:
Jeg er en stor fan af alle Hayao Miyazaki’s film (min favorit karakter er Totoro, men jeg elsker også Mokona!)
Den jeg foretrækker at cosplay er Sailormoon (det er nemt at være en ung teenager som er helt vanvittigt, følsom og til tider for meget blond!)
Men min favorit manga er Clover, kort og bitterhed, jeg elsker den tegnestil Clamp har og deres tøj er bare smukt. Jeg elsker Sailormoon selvfølgelig. Jeg foretrækker f.eks. også XXX Holic.

Hvor mange år har du cosplayet?
4 år

Hvilke priser har du vundet? (År og konventionen)
For at være ærlig jeg ikke tal på det, men alle de cosplays jeg har haft på til konventioner har fået én til flere priser.

Hvad er det vigtigste i cosplay? Med andre ord, hvad er dit fokus? (Handling, in-karakter, håndværk og så videre)
Jeg vil sige, at alt er vigtigt, men det at være in-karakter er meget vigtig for mig, for selvom ens kostume er perfekt, virker det ikke rigtigt hvis personen ikke er in-karakter. Ellers kan det minde om (bare) “mannequin”. Jeg elsker at tegne og lave personlige karakterer (også kendt som OC), men det er selvfølgelig anderledes end cosplay.
Jeg tror at det vigtigste i cosplay er at være stolte af vores cosplay og stolte over at være cosplayer.

Cecile Own 1  Cecile Own 2  Cecile Own 3