Kopivarer

J-Popkai accepterer ikke kopivarer (herefter refereret til som "bootleg") under nogen som helst omstændigheder.

Ser du noget du mener er bootleg i forhandlerrummet, gameroomet, eller et andet af connens områder, bedes du straks rette henvendelse til Receptionen. Konfronter ikke forhandleren på egen hånd.

J-Popkai har en three-strikes politik til forhandler som medbringer kopivarer:

Første strike: Dealeren bedes om at fjerne den eller de varer, der er blevet identificeret som bootleg. Hvis dealeren siger nej bedes de forlade connen. Dealeren vil ikke få de penge tilbage som de har forudbetalt for boden, men de vil dog ikke blive blacklistet.

Andet strike: Den eller de varer der er blevet identificeret som bootleg konfiskeres af arrangørgruppen. Hvis dealeren siger nej bedes de forlader connen. Dealeren vil ikke få de penge tilbage som de har forudbetalt for boden, men de vil dog ikke blive blacklistet.

Tredje strike: Dealeren bortvises fra connen, og blacklistes. De vil ikke længere være velkommen til J-Popcon, eller andre af J-Popkais arrangementer. Samtidigt underettes andre danske conner om J-Popkais beslutning, og den offentliggøres på J-Popcons hjemmeside. Dealeren vil ikke få de penge tilbage som de har forudbetalt for boden.

 

Et strike udløber efter J-Popcon er blevet afholdt tre gange. Dealere kan fjernes fra blacklisten efter minimum tre år, og kun efter en underskrevet garanti om at de ikke medbringer bootlegs er blevet overgivet til J-Popkai. En overtrædelse af denne aftale vil gå uden om three-strikes systemet og resultere i at dealeren øjeblikkeligt bliver blacklistet, samt tab af forudbetaling af standplads alt efter hvilken aftale der er indgået mellem dealeren og J-Popkai for at de blev fjernet fra blacklisten.

Enhver J-Popkai arrangør har retten til at uddele strikes til forhandlere, samt bede om at et produkt bliver fjernet. Deres beslutning kan omstødes af lederen af Salg eller J-Popkais formand. Forhandlere kan kun blive bedt om at forlade conventionen af lederen af Salg eller J-Popkais formand, og kan ej heller tilføjes til blacklisten uden accept fra mindst én af disse.

 

Denne politik står ved kraft fra 1. januar 2015.