Conguiden 2024 er klar!

30. Januar 2024

Årets conguide er her! Heri finder I al den information om connen, I skal bruge – fra regler, område- og eventbeskrivelser over VIP-gæster og cosplaydommere til årets spritnye oversigtskort og så meget mere. Og vi synes selv, at den er blevet helt igennem fantastisk flot! 

Ligesom sidste år kan man nu også få conguiden online, så man altid har den ved hånden, både som PDF og bladreversion. Dette er som vores supplement til vores app, hvor du kan finde alle vores events, men selvfølgelig kan du også få den fysisk som sædvanligt – dog kommer den til at koste en 20'er at få fat i denne gang. Du kan altså altid få fat i conguiden gratis online, men vil du have dem med hjem som et evigt eje, skal du af med et lille, lille beløb; men det synes vi også er godt givet ud for det fantastiske design, indhold og ikke mindst mindet, alt sammen noget, som vi som altid har kælet for. 

I kan downloade conguiden her.

Og I kan finde en bladreversion her.

Eftersom programmet i conguiden er lavet, så det er mest optimalt, når man står med det i hånden, opfordrer vi til, hvis man vil kigge på programmet digitalt, at man henter programmet herfra i stedet.

Oversigtskortet finder I på de to næstsidste sider af conguiden eller til download lige her i sin fulde, flotte størrelse, så I rigtig kan orientere jer i de vante, men alligevel nye omgivelser. 

Maskotterne er selvfølgelig designet af The Dusty Leaves, og @amanda_solveig står bag al den grafiske opsætning – og vi synes, at de begge fortjener en kæmpe hånd for deres arbejde. Man skal aldrig glemme de kræfter, der ligger bag grafisk arbejde, så vi synes, at de fortjener en kæmpe ros for deres indsats.