Bell Calssara, Tyskland

Navn: Bell CalssaraBell_11_01

 

Alder: 23 år.

 

Land: Tyskland

 

Højde: 168 cm.

 

Blodtype: 0

 

Stilling: Bibliotekar og Event Manager.

 

Beskriv dig selv: Hey der ~ Jeg er en cosplay pige fra Tyskland. Udover cosplay er mine hobbyer at drikke te og spise slik <3. Som bibliotekar elsker jeg bøger! Jeg kan lide at se cosplay i alle lande og jeg er meget glad for at komme tilbage til Danmark igen!

 

Og hvis du skal beskrive dig selv med et ord? Bogorm ;D

 

Hvad betyder japansk 'pop' kultur for dig? Det er en virkelig interessant kultur, som er anderledes end alt andet jeg kender. Jeg kan virkelig godt lide det, men for mig er det ikke kun "den eneste" kultur at stile efter, som så mange andre cosplayere gør.

 

Fortæl os om dit første møde med 'J-pop' kultur: Åh jeg tror, det var ret tidligt i min barndom, når anime som "Sailor Moon" og "Attack Nr. 1" blev vist på TV. Dengang vidste jeg ikke de kom fra Japan, men det fandt jeg hurtigt ud af.

 

Hvad ser du mest frem til at møde i Danmark? At møde mine gamle venner og opleve nye og fantastiske mennesker. <3

 

Favorit serie / karakter i anime og / eller manga: Ondt spørgsmål! Jeg ser en masse ... men her er de grundlæggende serier jeg kan lide: Fate / Stay Night, Claymore, Rozen Maiden, Earl og Fairy, Kaleido Star, Umineko, Gurren Lagann, Vampire Knight, Code Geass, Dantalian ingen Shoka, Otome Youkai Zakuro og så videre ...

 

Hvor mange år har du cosplayet? 7 år.

 

Hvilke priser har du vundet? (År og konventionen)

  • 2007: 1. præmien til 'Hanami' convention med min "Strawberry panic" gruppe.
  • 2008: Vandt preliminaries for WCS selection to be Team Germany 2009
  • 2010: Vandt preliminaries for WCS selection to be Team Germany 2011

 

Hvad er det vigtigste i cosplay? Med andre ord, hvad er dit fokus? (Handling, in-karakter, håndværk osv.)

1. - Detaljer på kostumer: at gøre dem så ENKLE som muligt

2. - Præsentation: præsentere kostumet på fotos og sketches i-karakter og ikke de sædvanlige, kedelige og tilfældige poseringer.

3. - Udvikling: Jeg forsøger at udvikle mine færdigheder fra kostume til kostume, igen og igen, for at blive bedre til skuespil, posering og håndværk.

 

Det er det vigtigeste for mig.

 

Afsluttende ord:

Jeg er virkelig glad for at være tilbage i Danmark igen! Jeg er helt vild med folk, og jeg vil altid vende tilbage igen. Vi er ikke bare Danmark og Tyskland, vi er DENMANY!!

 

Bell_11_02Bell_11_03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bell_11_04