Sovesal

J-Popcon tilbyder igen i 2024 overnatning!

Endnu engang på Rysensteen Gymnasium!

Grundet begrænset plads er der som udgangspunkt kun 100 sovepladser. De sælges efter først-til-mølle princippet. En plads koster 250,- og dækker overnatning fra fredag til søndag. Hver plads er 1x2 meter, og du skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag/luftmadras samt andre personlige effekter.
Badefaciliteter findes ikke på stedet, så badning skal ske i baderummene i kælderen i DGI-byen.

Sovepladser sælges fra den 8. november 2023 i butikken her på hjemmesiden.

Adressen på sovesalen er Tietgensgade 74, 1704 København. Dette er lige på den anden side af vejen fra DGI-byen.


En soveplads er ikke reserveret, før vi har modtaget betaling.

En soveplads er personlig og kan derfor ikke gives videre.

Generelt om sovesalen:

Der vil være markerede områder, hvor man må sove, så vi kan have gangarealer fri igennem hele hallen som flugtveje i tilfælde af brand, men også for at gøre det nemmere for brugerne at komme rundt. Respektér disse afmærkninger. Ligger dine ting på gangarealet, vil de blive rykket til side, så de ikke længere spærrer.

Sovesalen er ikke låst under connen, dog er der vagt ved døren, som kun lukker folk ind, hvis de har sovepladsarmbånd. Opbevaring er på eget ansvar, så sørg for at tage værdigenstande med dig, når du forlader rummet. Ellers henviser vi til garderoben, hvilket også er gælder om søndagen, hvor alle ting skal være afhentet senest kl. 15.00!

Lyset slukkes i bestemte perioder under connen. Når det er slukket, skal der være stille i salen, så folk kan sove. Fortsætter man med at larme efter en advarsel fra nattevagterne, bliver ens sovearmbånd klippet af, og man skal således forlade sovesalen. Hvis du kan se, at der ligger folk og sover, når lyset er tændt, skal du stadig vise hensyn.

Mht. hvilken plads man får: Det er ikke muligt at reservere plads til andre, når man er kommet ind i sovesalen. Det er først-til-mølle, hvor man kommer til at ligge. Ankommer nogle af jer før de andre, skal I vente med at tage pladser i salen, indtil I er fuldtallige.
 
 

Regler for sovesalen:

  • Kun adgang for folk med soveplads.

  • Sovesalsbillet virker kun i kombination med adgangsbillet til J-Popcon, så husk at købe en almindelig adgangsbillet, hvis du ikke allerede har gjort det.
  • Sovesalen er ikke et opholdsrum.

  • Læg ikke ting i de markerede gangarealer.

  • Ting skal være ude søndag kl. 15.00.

  • Lys slukket fra kl. 23.00 til kl. 08.00. Tag stadig hensyn om dagen, da folk skal kunne tage en lur.

  • 1. advarsel giver markering på sovearmbåndet, og ved 2. advarsel klippes sovearmbåndet af.

 

Vi forbeholder os ret til ændringer.