Bleach: Brave Souls

9. Januar 2016

Den populære Bleach udkommer snart på iPhone og iPad

Bleach: Brave Souls er tilgængelig til download på Google Play og en iOS-version udkommer den 13. januar. Spillet blev lanceret i Japan i midten af 2015, og Bleach: Brave Souls er siden blevet downloaded mere end 7 millioner gange.

Brave Souls er et intuitiv 3D hack-and-slash beat'em-up kampspil med seriens yndlingsfigurer. Spillet genfortæller Bleach historien med spillere der kæmper sammen i hold af figurer.

Med et smidigt opgraderings-system, er spillerne i stand til at skabe unikke krigere ved hjælp af bl.a. træning og erfaring. Spillere kan også deltage i ugentlige ligaer, kæmpe mod andre hold og vinde specielle præmier.

Bleach er en super populær japansk manga-tegneserie føljeton udgivet af Sheisha i magasinet Weekly Shonen Jump. Serien blev lanceret i 2001 og fik hurtigt et stort publikum, og har solgt mere end 84 millioner eksemplarer af de i alt 70 udgivne bind.

Anime-serien blev vist på japansk TV fra 2004 til marts 2012, og 4 biograffilm er siden udkommet. Bleach har også fundet et stort internationalt publikum, og dens popularitet fortsætter med at sprede sig.

Bleach: Brave Souls pic1

Bleach: Brave Souls pic2

 

Oprettet af Per Sørensen

 

Hello Sleepwalkers med titelsangen fra spillet: