FantasyNinja, USA

 

Navn: Indra Rojas

Nationalitet:
Jeg kommer fra Venezuela, men bor i USA.

Beskæftigelse:
Artist. Jeg ejer min egen virksomhed, hvor jeg laver og sælger hobby og cosplay ting.

 

Website:http://fantasyninja.wix.com/indra, Instagram: @indra_rojas

 

Hvor mange år har du cosplayet?: 11 år!


 
(Photo by BGZ Studios)

Hvornår og hvordan hørte du første gang om anime og manga? Imens jeg voksede op, så jeg en masse anime som Speed Racer, Sailor Moon og Saint Seiya, men jeg kendte ikke til begrebet ’anime’ og ’manga’ før jeg var ældre.

 

Hvilken anime/manga har gjort det største indtryk på dig? Inuyasha. Det var den anime, som virkelig fik mig fanget på anime. Indtil da troede jeg at jeg bare så cartoons, så jeg blev besat af at leje alt under anime sektionen i min lokale video butik, haha!

 

Hvad er cosplay for dig og hvordan startede du? Hvor cliche det end lyder, så er cosplay min verden. Jeg inkluderer det i mit liv på en daglig basis og har gjort en karriere i det. Det startede alt sammen efter at jeg havde gennemført Final Fantasy 8 og kiggede efter et wallpaper til min computer fra spillet (hvis det ikke fortæller jer hvor nørdet jeg er, så ved jeg ikke hvad vil, haha), og så stødte jeg på et billede af en japansk sanger med teksten ”det ligner at han cosplayer Squall.”. Det førte til at jeg undersøgte begrebet ”cosplay”, og sad i timevis og kiggede på cosplay sider og billeder på nettet. Jeg var fuldstændig forelsket i ideen om at involvere mig selv med noget så kreativt, så jeg slog den nærmeste convention op, og cosplayede Tifa fra Final Fantasy 7!

 

(Photo by Morataya Photography)

 

Hvad er din mest mindeværdige cosplay oplevelse? At filme et tv show om cosplay. Jeg har haft mange fantastiske oplevelser hvor jeg har mødt en masse fantastiske mennesker og rejst steder hen, hvor det føltes som en drøm, men at filme Heroes of Cosplay var en milepæl i min cosplay karriere, som jeg ikke kan ryste af mig. Det ændrede rigtig mange ting for mig, gav mig livslange venskaber og viste mig en verden, som jeg aldrig troede at jeg skulle opleve.

Har du været i Danmark/til J-Popcon før, og hvad ser du mest frem til at opleve her? Det vil være min første gang i Danmark, og så jeg er super spændt på J-Popcon! Jeg kan ikke vente med at se det hele, smage maden og møde folk! Jeg prøver stadig at forstå at jeg faktisk skal afsted. En eller anden, niv mig! 

 

 

(Photo by Anna Fischer)