Team Paraluna, Holland

 

(Af Sylvain Leobon)

Navn: Sophie (Team Paraluna)
Nationalitet: Hollandsk
Beskæftigelse: Tandlægestuderende
Website (andre online konti):
facebook.com/teamparaluna, instagram.com/teamparaluna, twitch.tv/teamparaluna


 

(Af Jeroen Weimar)

Hvor mange år har du været cosplayer?
Jeg begyndte at cosplaye tilbage i 2008, så det er 9 år siden. Whoa, tiden flyver, når man har det sjovt!

Hvad er cosplay for dig og hvordan startede du?
Jeg startede, fordi jeg virkelig ønskede at vide hvordan man udarbejdede mønstre. For jeg var på det tidspunkt meget interesseret i mode og lolita kjoler. Dengang havde jeg endnu ikke hørt om cosplay. Jeg fik sat mig sammen med en lille gruppe af mennesker, der skulle vise sig at blive mine gode venner, og sammen vi lærte det grundlæggende i syning. Det var først senere, at en person fra gruppen foreslog at vi tog til en lokal konvention klædt ud som organisationen XIII fra Kingdom Hearts. Det var min første con-erfaring, og jeg har været til cons lige siden. Desværre har jeg stadig aldrig haft en enkelt lolita kjole på ;)

Nu cosplay er en måde for mig fortsat at lære noget nyt
og være kreativ. Med hvert nyt projekt jeg tackler, prøver jeg at gøre noget, jeg aldrig har gjort før, og på den måde udvikle mig. Jeg elsker at studere og forske i timevis; forsøge at finde ud af en måde at gøre det umulige muligt. Jeg elsker også at eksperimentere med nye materialer og forsøge at se hvilke andre måder jeg kan bruge dem på. Jeg tror, ​​jeg bare elsker cosplay, fordi det holder mig beskæftiget, haha! På den anden side er jeg også helt vild med at optræde, og cosplay giver en stor mulighed for det. At kunne få lov til at udtrykke din kærlighed til en karakter på scenen, er en fantastisk oplevelse!

 

(Af N8e)

Hvad er din mest mindeværdige cosplayoplevelse?
Jeg må sige, at jeg har været så velsignet, når det kommer til cosplay erfaringer, er det virkelig svært at vælge én. Uanset om det er de venner, jeg har fået, de færdigheder jeg har lært, eller de steder, jeg har besøgt - Jeg er så utrolig taknemmelig for dem alle. Hvis jeg skulle vælge en, så jeg tror det ville være en oplevelse fra CICAF i Kina. Jeg var klædt ud som Elsa fra Frozen med min holdkammerat Liza som Anna, og aldrig i min vildeste drømme havde jeg forventet den reaktion vi fik fra det kinesiske publikum. Næsten umiddelbart efter vi ankom til stedet blev vi omringet af folk som ville tage billeder med os. Det var hele familier, der sang "Let It Go" med børnene, indtil sikkerhedsfolkene fik os trukket væk derfra. De frygtede at vi ville blive nedtrampet. Vi fik at vide "at bevæge os, mens vi var i kostume", så flokken ikke ville blive for stor. Mind-blowing, men også helt fantastisk.


 

(Af Jeroen Weimar, som også tog bannerbilledet)

Har du været i Danmark/til J-popcon før, og hvad ser du mest frem til at opleve her?
Jeg har været til J-popcon en gang før et par år siden, og jeg nød det virkelig, så jeg er helt vildt glad for at være tilbage i år! Allerede dengang havde jeg hørt historier om jeres fantastiske cosplayshow og det skuffede bestemt ikke, så det er noget, jeg virkelig ser frem til igen i år. Jeg kan heller ikke vente med at se nogle af mine venner igen, at jeg ikke har set i lang tidt, og forhåbentlig få nogle nye venner!