Howling Riot: Manga Workshop 2017
ハウリング・ライオト

De dygtige tegnere fra Howling Riot, kan du møde både i J-Popcons Artist Alley, og en "Yonkoma manga-tegneserie workshop", hvor du kan lære at tegne og skrive en 4-panels manga stribe.

Howling Riot er et selskab af kunstnere, grundlagt i Holland, der opererer internationalt som en lille selvstændig udgiver og 'shonen manga studie'.

Gruppen består af Els Deckers  og  Renincy Sommers, har siden 2005 arbejdet med at udgive egne tegneserier og illustrationer.

Gennem årene har de specialiseret sig i manga, illustrationer af dyr, kunst og merchandise.

Renincy Sommers har været den ledende forfatter til alle Howling Riot manga udgivelser siden 2005. Hun har arbejdet sammen med flere illustratorer, og lært hvordan man forbedrer sin fortælleteknik af nogle af de mest succesfulde forfattere i Holland. Nu underviser hun selv i hvordan man skriver en rigtig god historie.

 

————————————

Yonkoma manga workshop: med Renincy Sommers, Howling Riot

Renincy Sommers vil her dele ud af sin viden og erfaring omkring hvordan man tegner og digter en rigtig god yonkoma – den helt klassiske 4 panels manga stribe. Du bliver ført igennem hele processen fra det første penselstrøg til hvordan man skriver den aller bedste slutning. I løbet af workshoppen har du muligheden for at få svar på alle dine tegne- og skrive-spørgsmål, OG du kommer hjem med din helt egen super seje yonkoma - 4-panels manga stribe.

Workshoppen varer 1,5 time.
Tidspunkt: søndag d. 23.april kl.11:15 - 12:45
Stedet er
CPH-Conf. bygningens 2.sal "Event Room Maintenace"
Sproget vil være engelsk.