Location, location, location

29. November 2012

Her er et oversigtskort over J-Popcon 2011:

J-Popcon 2011

Her er et oversigtskort over J-Popcon 2013:

J-Popcon 2013

Kan du se forskellen?

Efter J-Popcon 2011 lagde vi hovederne i blød sammen med DGI-byens folk, for at finde en måde at løse de problemer, vi var begyndt at rende ind i, med de daværende lokaler. Det kom der ovenstående ændringer ud af. Til J-Popcon 2013 har vi overtaget endnu en del af DGI-byen, nemlig CPH Conference: Et moderne konferencecenter med rigtig gode faciliteter, som vi glæder os til at tage i brug. CPH Conference er området nederst i midten på kortet ovenfor.

Det betyder selvfølgelig, at vi igen i 2013 flytter rundt på en masse ting. Alle flytningerne er til gavn for J-Popcon, og vi håber at de vil afhjælpe nogle af de problemer, der har været tidligere. Her er et rids af vores planer, som de ser ud nu. Vi tager selvfølgelig de sædvanlige forbehold for programændringer, flytninger og andre uforudsete forhold.

lounge

Åbent lounge-område på første sal af CPH Conference. Foto: DGI-byen

 

Indgang og reception

Den måske vigtigste nyhed, er at indgangen og receptionen rykker ind i stueetagen i CPH Conference. Fordelene er mange: Vi får plads til en større reception, som kan skaleres efter behov, vi får plads til mange flere mennesker i og omkring receptionsområdet og J-Popcons centrum kommer nu rent faktisk til at ligge nogenlunde i midten. Det nye receptionsområde er kun vores, så der vil ikke længere være en lind strøm af svømmere, og andre brugere af DGI-byen. Den øgede plads, og den større reception betyder også at vi kan afvikle køen fredag aften hurtigere end før, og at hele køen forhåbentlig kan være indendørs.

 

Artist Alley og Manga-café

Når indgangen nu er flyttet, betyder det også at Artist Alley ville komme til at ligge afsides. For at undgå dette, regner vi derfor med at flytte Artist Alley ind i stueetagen af CPH Conference, hvor også Manga-caféen kommer til at ligge. Både Artist Alley og Manga-caféen kommer derfor til at ligge i hjertet af J-Popcon 2013.

 

biografer

J-Popcons to biografer, her vist som ét rum. Foto: DGI-byen

 

Event-lokaler og biografer

CPH Conference er som skabt til J-Popcons mindre events, og til vores biografer. De lokaler, der tidligere lå langt væk fra resten af connen, hvor man skulle gå over svømmehallen, og ned af nogle trapper, til DGI-byens hotel, er nu afløst af de nye lokaler i CPH Conference. Foruden at være bedre, er de også tættere på alting, og det er med til at samle connen endnu mere end hidtil. Sammen med event-lokalerne, rykker også biograferne til CPH Conference, hvor vi har plads til rigtig mange mennesker i lokaler, der er velegnet til filmfremvisning.

 

Øksnehallen og Maidcaféen

Øksnehallen danner igen ramme om alle J-Popcons store shows og scene-events. I forhold til tidligere år, ligger Øksnehallen nu meget bedre placeret i forhold til indgangen, så der er markant kortere at gå udendørs, for at komme mellem Øksnehallen og resten af J-Popcon. På samme vis er vejen til Maidcaféen også blevet kortere og nemmere, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at stoppe til en kop varm et-eller-andet og kage.

eventrum

Event-lokale i CPH Conference. Foto: DGI-byen

 

Garderobe

Vi lytter til jeres feedback, og en af de ting, vi fik kritik for, efter J-Popcon 2011, var det åbenlyst fjollede i, at man skulle udenfor, for at komme til sit overtøj. Garderoben er derfor flyttet tilbage til selve DGI-byen, og kommer til at ligge i en sal i kælderetagen, i samme niveau som Forhandlerrummet og Forsamlingshuset.

 

Omrokeringerne betyder, at J-Popcon nu har endnu flere kvadratmeter at brede sig ud over, men at vi samtidig er mere samlede, har flere områder for os selv, har kortere imellem alting, og får nogle endnu bedre event-lokaler og biografer.

Alt i alt en ret god handel, synes vi.