VAF dommer: Shinji Costumes and Tailoring

29. September 2017

Hvordan stødte du første gang på cosplay?

Jeg stødte første gang på cosplay tilbage i 2006 hvor jeg så troldspejlet der havde et kort indslag med J-popcon. Jeg var på det tidspunkt 13 år og allerede fasineret af manga, film og spil og besluttede mig derfor jeg ville være en del af det hele og mødte det følgene år op til j-popcon i et kostume min mor havde hjulpet mig med at sy.


Hvad har været den bedste oplevelse du har haft med cosplay?

Min bedste oplevelse med cosplay har været at deltage og få anden pladsen til World Cosplay summit - det uofficielle verdens mesterskab i cosplay. Det var en fantastisk oplevelse fuld af søde og passioneret mennesker man ikke kunen undgå at blive inspireret af!


Hvilke råd har du til nye cosplayere?


Alle starter et sted! Det vigtigste er at du har det sjovt med det du laver! Passion er sådan en vigtig ting i cosplay! Et godt råd jeg dog vil give er at starte ud med et overskueligt projekt - at bide over mere end du kan overskue at afslutte kan hurtigt tage pusten fra en!


Hvor mange år har du cosplayet?

Jeg har til november coplayet i 10 år! Det har været noget af en rejse og den har bl.a. hjulpet mig til at finde mig kald og uddanne mig som skrædder!