J-Popcon Moods 2017 vinder

3. Maj 2017

I år var vinderen af J-Popcon Moods Linnea Toftegaard, der vandt et gratis medlemskab til J-Popcon 2018 med sin fine tegning af J-Popcon som rumstation i en ikke al for fjern galakse. Linnea forklarer selv lidt nærmere omkring sin tegning:


”Jeg forestiller mig, at EOS J-2X17 er en rumstation fyldt med alt det gode fra J-Popcon og de forskellige smukke oplevelser, som rummet symboliserer.  Min ide bag tegningen var, at visse elementer i tegningen skulle symbolisere de fedeste ting ved J-Popcon.


Artist Alley er alle de mange tegninger. Bamserne, der hænger ved vinduet, symboliserer alle de søde fluffy ting fra Dealer Room. Det samme gør tegningen af Pocky. Tegningen af sværdet fra Legend of Zelda symboliserer Game Room. Tegningen til højre med alle pigerne symboliserer sjov med venner. Og til sidst er der anime på J-Popcon, som kan ses igennem tegningen med Luffys hat og Pokémon tingene, som ses lidt rundt omkring ^_^

Det hele skulle selvfølgelig være på en rumstation med en smuk udsigt, man kan se frem til at kigge på, ligesom man hvert år ser frem til J-Popcon."