J-Popcon 2018 Dato!

3. Maj 2017

J-Popcon 2017 er slut, og arrangørgruppen har haft tid til at indhente lidt manglende søvn, så nu synes vi, at det er tid til at dele nogle informationer om årets J-Popcon med jer, såvel som komme lidt ind på planerne for næste år.

Først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak til alle, som valgte at tage en tur ud i rummet med os på EOS J-2X17. J-Popcon er arrangeret af fans for fans, og hvis I ikke synes, det var fedt at komme, ville vi ikke have lyst til at bruge al vores fritid og lidt til, på at arrangere Danmarks største con hvert år.
For Danmarks største con er vi; i hvert fald målt på deltagerantal. I år havde vi over 3500 betalende medlemmer henover weekenden. Det er en lille nedgang fra sidste år, hvor vi lå i påskeferien, men stadigvæk en stor stigning i forhold til 2015. Vi føler os derfor trygge i at sige, at antallet af fans af japansk populærkultur i Danmark fortsat er i kraftig vækst.

Connen blev arrangeret af 50 arrangører, 53 trustees, 113 gophere, og 19 maids, som tilsammen lagde over 4.000 arbejdstimer i at få alt til at køre, som det skulle under connen, og sørge for at alle problemer blev løst.

Vi kan altid bruge flere hænder, så skriv en ansøgning på
http://staff.j-popcon.dk, hvis du også har lyst til at bruge alt for meget af din fritid på at lave en bedre J-Popcon for alle de andre congængere i Danmark!

Nu til næste år: Vi er stolte af allerede nu at kunne sige, at J-Popcon 2018 kommer til at foregå i Storebededagsferien.
Helt præcist: Fredag d. 27/4 til søndag d. 29/4 2018.
Temaet ligger endnu ikke fast, så hvis du vil have en indflydelse på den del af næste års con, er det ikke for sent at melde dig ind i arrangørgruppen ;)

Til sidst vil vi bare endnu engang have lov til, på hele arrangørgruppens vegne at sige tak for en fantastisk weekend; I er grunden til at vi knokler hvert år for at gøre J-Popcon bedre end året før, og på trods af akut søvnmangel er vi altid utroligt fyldt med energi efter en weekend sammen med jer i DGI-Byen.

Vi ses d. 27 april 2018!
Bestyrelsen, J-Popcon 2017