Gophertilmeldingen er åbnet!

4. Januar 2016

Ud over arrangørerne, som arbejder hele året på at arrangere J-Popcon, har vi også brug for frivillige hjælpere, kaldet gophere, til at få hele connen til at fungere i praksis. Derfor får man som frivillig gopher gratis adgang til hele J-Popcon.

 

Til J-Popcon 2016 tilbydes der gratis fællesovernatning til alle frivillige hjælpere/gophere fra fredag til søndag. 

Man skal selv sørge for en varm sovepose og underlag. Der er adgang til toiletter og badefaciliteter.

 

Som gopher har man et antal vagter i løbet af weekenden, hvor antal timer afhænger af antallet af tilmeldte gophere. De forskellige vagter kan bl.a. være: cosplayhjælp, garderobe, armbåndsvagt, reception, og spilområdet. Hjælp til arrangementer og konkurrencer, samt forefaldende arbejde og let oprydning.

Man vil blive del af en gruppe, som så har en bestem type vagt. Dermed skal man ikke hele tiden sætte sig ind i nye opgaver til hver vagt, men kan blive sat ordentlig og grundigt ind i en type vagt, som man så bedre kan udføre. Dette vil være med til at mindske forvirring og stress for gophers, og skaber bedre sammenhold med folk i ens gruppe.

Der vil blive taget bedst muligt hensyn til folks ønsker, i forbindelse med udformning af vagtskemaet, såsom bestemte tidspunkter - eller hvis to personer gerne vil holde vagt sammen/på samme tidspunkter (og dermed have fri på samme tid). Men det er et puslespil der skal gå op i en højere enhed.

Efter at J-Popcon er afsluttet, kårer vi årets bedste frivillige hjælper/gopher som tildeles en række gode præmier.

 

Betingelser:

  • Man skal være over 18 år. Være hjælpsom og ansvarlig samt have en positiv indstilling til at gøre J-popcon til en fantastisk oplevelse for alle.
  • Man giver tilladelse til at vi må indhente en børneattest hos Rigspolitiet (dette gælder dog ikke personer som bor uden for Danmark).
  • Der betales et depositum på 250,-, som betales tilbage efter J-Popcon er afsluttet. Dette gøres for at undgå problemer med at tilmeldte gophere ikke møder op til deres vagter.

 

Bemærk at tilmelding som frivillig hjælper/gopher skal gøres via vores normale tilmeldingssystem, hvor man vælger at man vil deltage som gopher.