Maid/butler tilmeldingen er åben!

6. Januar 2016

Igen i år vil J-Popcon have den populære Maid Cafe, hvor Maids og Butlere serverer drinks og snacks. For at cafeen kan blive en succes igen i år, er det dog nødvendigt med engagerede Maids og Butlere.

En maid eller butlers arbejdsopgaver er først og fremmest god betjening af kunderne, som selvfølgelig vil være andre congængere. Dette indebærer at tage imod bestillinger samt mindre anretningsopgaver af diverse kager og drikkevarer. Ud over servering ved bordene og tage imod betaling og give byttepenge tilbage, er man som Maid eller Butler med til at skabe den gode stemning i Caféen og det er derfor vigtigt at man er imødekommende og venlig i sit arbejde. Det er desuden vigtigt hvis du ikke taler dansk, at du kan tale engelsk af hensyn til vores gæster.

Maids og Butleres vagter vil være fordelt over weekenden, og det er vigtigt at man møder op, men man har indflydelse på hvornår ens vagter ligger, således at man så vidt muligt kan deltage i de ting man ellers gerne vil.

Der vil være planlagte møder inden connen, det er vigtigt at komme til mindst et af de to, da man skal have et lille læringskursus, hvor man vil få mere at vide om hvad præcist man skal gøre og hvordan. Her lærer man også de "Retter" vi sælger at kende så man kan fortælle lidt om dem til de kunder som skulle ønske det. Vi har det altid hyggeligt til møderne og de er med til at skabe et godt sammenhold i gruppen, så det hele ikke kun bliver arbejde!

Hvis du allerede nu synes det lyder som noget for dig kan du ansøge ved at logge ind på vores side og under "tilmelding" ansøge som Maid eller Butler og udfylde skemaet.


Vi glæder os til at se mange dejlige Maids og Butlere igen i år til J-Popcon!