J-Popcon vælger dig!

20. Februar 2013

Winggirl (chibi) 300px

Går du rundt og overvejer om du skal blive gopher til J-Popcon i år? Så er det nu du skal til at træffe en beslutning. J-Popcon har brug for alle de gophere, der har lyst til at være med til at gøre weekenden til noget helt specielt for os alle sammen.

J-Popcon 2013 nærmer sig med hastige skridt, og sidste del af planlægninen kører der ud af med fuld kraft. Mange har allerede meldt sig som gophere, men vi kan altid bruge flere frivillige hjælpere for at få weekenden til at køre mest mulig på skinner.

Til J-Popcon 2013 tilbyder vi gratis fællesovernatning i DGI-byen til alle frivillige hjælpere/gophere, med adgang til toiletter og badefaciliteter. Du skal dog selv sørge for en varm soverpose og underlag.

Læs mere om at blive gopher

Vi er også åbne for, at forældre til unge/børn langvejs fra kan tage en vagt eller to, mens børnene besøger connen. Det kan f.eks. være en vagt ved forhandlerrummet, receptionen eller måske i biografen eller gameroomet.

Vi tager så vidt muligt hensyn til dine ønsker, når vi lægger vagtskemaet udformning af vagtskemaet, såsom bestemte tidspunkter du ønsker, eller ikke ønsker vagt - eller hvis I er to personer, der gerne vil holde vagt sammen.

Du kan også kontakte gopher@j-popcon.dk hvis du har spørgsmål om det at være gopher.

Bemærk: Tilmeldingen foregår via det normale tilmeldingssystem, hvor du blotvælger at deltage som gopher.