Årets julegave: billet til J-Popcon

13. December 2022

Der er kun lige over ti dage til jul, og julegaveræset er dermed i fuld gang allerede. Men hvis du ikke har fundet den perfekte julegave til dine animeglade børnebørn, din mangaelskende kæreste, nørdede forældre eller cosplayende børn, så har vi da den helt perfekte gave til under træet: en billet til J-Popcon 2023

Hvis du ikke allerede har set det, vender J-Popcon tilbage den 17.-19. februar 2023, når vi slår dørene op i DGI Byen for den største festival for japansk popkultur i Danmark! 

Vi byder på shopping for alle pengene, gaming- og spiloplevelser, karaoke, maids og butlere, japanske lækkerier, tonsvis af events, internationale og danske gæster og så meget mere. Der er noget for enhver, og vi er sikre på, at en billet til J-Popcon vil være den perfekte julegave. 

Så hvad venter du på? Skynd dig ind på vores shop og køb årets julegave.

Herinde finder du alle vores billettyper fra weekendbilletter og dagsbilletter til sovesalsbilletter og familiebilletter samt årets T-shirt og hættetrøje, der kun kan siges at være prikken over i'et. Så forsød julen, og giv dine animeglade familiemedlemmer den perfekte gave.