This year's restaurants

This is the list of food vendors attending J-Popcon 2024.

Madbod 1: Copenhagen Crepes

Copenhagen Crepes' mission er at lave de bedste hjemmelavede crepes i byen! I mere end et årti har de gjort mennesker glade med deres crepes til både store og små events samt på Københavns gader. Deres street food style-crepes er frisklavede på panden og kan nydes med et bredt sortiment af toppings. Bon appetit!

Madbod 2: Homeland Kitchen

Oplev autentisk vietnamesisk mad! Restauranten åbnede i 2021 med ejerne Vinh Hien Do og hans kone THi Minh Châu ved roret, som altid har drømt om at bringe Vietnams smage til Danmark. De serverer vietnamesisk comfort food.

Madbod 3: Tea:licious Café

Tea:licious Cafés drøm var at bringe bubbletea til København, da de åbnede i maj 2016. Udstyret med et træningscertifikat fra Taiwan begyndte de at bygge deres menu ud fra den klassiske Pearl Milk Tea, latte og frugtte, som de derefter forstærkede med deres egne blandinger. De tilbyder lækker bubbletea, og måske er vi så heldige, at der er nogle J-Popcon specials på menuen igen i år!

Madbod 4: Banzai

Banzais ejer Akiko Nagae er født og opvokset i Aichi-ken i Japan tæt på Nagoya. Nagoyas egns køkken er kendt blandt japanere for kraftigere smag end f.eks Kyotos forfinede madkultur. Maden laves så vidt muligt som i familiens hjem i Japan, og der gøres ingen forsøg på at tilpasse maden efter danske ganer. Deres mål er at give vores gæster en så autentisk oplevelse som muligt. De kommer til at servere vegansk japansk karry og kagikori (japansk shaved ice) og giver i det hele taget en fantastisk atmosfære af japansk streetfood!

Madbod 5: Nisshoku

Madbod 6: KOPAN

KOPAN er moderne og afslappet koreansk mad fra hjertet af København. Deres hovedmål er at introducere gode smage og Koreas strålende kultur, mens de giver en unik og nydelsesfuld oplevelse til deres kunder. De går op i autenciteten i koreansk mad og er stolte af at kunne tilbyde simple, men sjælefulde koreanske retter, som med omtanke er blevet tilpasset lokale smage og ingredienser. 

Madbod 7: Gastrotrucken

Gastrotrucken serverer asiatisk street food-mad i form af bao buns og asiatisk salat fyldt med smag – alt sammen serveret fra deres charmerende retrovogn! 

Madbod 8: Bobbelvognen

Bobbelvognen elsker bubbletea, og derfor synes de, at alle andre også skal have muligheden for at prøve det! Bobbelvognen sørger for, at ingen går tørstige fra vores Food Court, når de langer klassiske bubbleteas over disken.

Madbod 9: Resturant Saigon

Saigon er en vietnamesisk restaurant, der serverer et bredt udvalg af retter fra landets køkken. Hos dem finger du altid mad, som vil gøre din spiseoplevelse himmelsk. Kundeservice, glæde og lækker mad har altid været deres første prioritet, og derfor serverer de også kun den bedste og mest smagfulde mad. 

Madbod 10: JJfoodsolutions

JJfoodsolutions er et moderne spisested, hvis høje faglige niveau sikrer, at du som gæst altid er sikret en god oplevelse med dig i fokus.