Artist Alley 2023: kunstnere

J-Popcon præsenterer kunstnerne til Artist Alley 2023

Er du nysgerrig efter, hvad du kan finde i vores Artist Alley? Så finder du her et hav af de kunstnere, der kommer til at sidde i vores Artist Alley til J-Popcon 2023! Hvis du leder efter bordplanen, finder du den her.

Table 1: Ohmoth 

Table 2A: mallesponge

Instagram · Tumblr · Twitter

Mojn! Mit navn er Mark, men jeg kaldes Malle (Mal på engelsk) som mit kunstnernavn! Jeg har været til J-Popcon i nogle år nu, men aldrig selv haft et bord i Artist Alley – så i år er det første gang jeg prøver at sælge noget af mit kunst i form af prints og klistermærker!

Jeg er yderst glad for denne mulighed, og glæder mig (i al nervøshed) til at se alle sammen! ^_^

Table 2B: ArtofElenxji

Table 3: Doodletaztic & BellaStar001 

Table 4: chibidesuu

Table 5: The Graveyard Shovel

Instagram · Twitter

Mit navn er Siobhán, men bliver oftest kaldt Shovel. Jeg har været en del af Artist Alley i mange år efterhånden. ^^

Min stil ligger i den realistiske ende med et mørkt twist, og jeg elsker at tegne kpop-relaterede ting.

Jeg har i år taget fat i nogen helt nye materialer og kommer til at have smykker, dice rollers, stickers og meget andet med. 

Table 6: LittleHalo Art

Table 7: Starchild Crafts

Table 8A: hopefuldbastard

Table 8B: Cosplaydommere

Table 9: Stickymaelk

Table 10A: Nelicco  

Table 10B: Kimmie Kawauchi  

Table 11: Amanda Solveig

Instagram · Twitter · Website

Lad min kunst give dig og dit hjem et kram i disse kolde grå tider, og dyk ned i mit univers af farver, fantasy, kropsdiversitet og queer kærlighed. Du kan finde unikke illustrationer, klistermærker og bogmærker til dig selv eller dine nærmeste.

Table 12: Vernilleart  

Table 13: Yassa

Table 14: NadiAxel

YouTube · Instagram · Website 

Som noget nyt i år til J-Popcon vil jeg tilbyde digitale YCH (Your Character Here) commissions - jeg har et begrænset antal med, og de vil blive solgt efter først til mølle. Derudover vil jeg medbringe et stort udvalg af prints, som i år sælges til meget favorable priser, da jeg sælger ud af mit inventory. Som altid vil jeg også medbringe både originale sticker designs med forskellige effekter og acrylic keyhangers. Jeg glæder mig til at se jer allesammen!

Table 15: Jino's art

Table 16: Art by Tornemark

Instagram · Facebook

Mit navn er Sofie Tornemark, jeg er uddannet mediegrafiker og har illustreret flere børnebøger og tegner tegneseriestriber, som jeg deler på sociale medier. Jeg sælger mine originale søde og sjove illustrationer i form af prints, postkort, stickers og muleposer.

Table 17: Jacqueline

Table 18: Lykkelilje

Table 19: Gloomy Concept

Instagram

Jeg er en kunstner, der elsker alt mørkt og dystert.

Jeg tegner, laver smykker og støber i gips og laver figurer i polymer clay.

Table 20: Christina Ramskov

Table 21: Risengrood & Starfish

 

Risengrood

Instagram · Tumblr · Twitter 

Hello pebble!

Jeg artisten, Risengrood, laver sjove og finurlige prints og klistermærker til at blive købt af dig til dette års Artist Alley, jeg er primært en fandom artist, som tegner cute fanart fra videospil såsom: Deltarune, Nintendo og forskellige indie-titler, dog vil jeg også have nogle originale koncepter med i år ... blandt hvilke der vil være originale dakimakura-designs, som du kan beundre.

Anyhoot, stop endelig ved mit bord :)

Starfish

Tumblr

Hej! Jeg er Youstarfish/Starfish, jeg tegner mest mine favorit patetiske karakterer på mere og mere flatterende måder.

Jeg er også primært en digital artist med fokus på sjove farver og former. 

Ved mit bord finder du et hav af prints og klistermærker fra franchises som Evangelion bsd, Vocaloid, With Hat Atelier, Deltarune, Chainsaw Man. Og et par flere.

Table 22: Foxy

Table 23: Jaeppai & BeFreckled

Jaeppai

Carrd · Twitter · Twitch · YouTube · Instagram

Hej! Jeg hedder Jae, og jeg er en digital artist/illustrator. Jeg har tegnet siden 2018 og er begyndt at eksperimentere med comics og animation for nylig. Jeg er meget ny til Artist Alley, så jeg håber, I vil tage godt imod mig! Jeg vil have forskellige prints af f.eks. DSMP/MCYT, MXTX (MDZS + TGCF), SpiderVerse, South Park og noget original art med i forskellige størrelser! Jeg glæder mig til at se jer alle!

Table 24: Peppar 

Table 25: Hokuey & Niki Hjort 

Table 26: Hope Hjort

Instagram · Twitter · Patreon

Hope Hjort er skaberen bag webcomic Corvid's Eye, en LGBT+ fantasyhistorie med en nonbinær hovedperson, der handler omk identitet, venskab, og hvordan valg kan have konsekvenser, både på godt og ondt. Du kan forvente at finde tre kapitler af tegneserien samt en mini comic og en masse stickers, postkorts og pins/charms. Find mig ved at kigge efter de gule øjne!

Table 27: RaptorJules

Instagram · Webtoon · Tapas · Tumblr

Hej! Mit navn er Julie, og jeg er en amerikansk illustrator, som bor i Norge. Jeg er besat af pink, jeg laver en webcomic, der hedder Seemingly Dark, og jeg elsker spooky og overnaturlig kunst og historier. Jeg medbringer print, klistermærker, resin shakers og min comic til J-Popcon!

Table 28: Dustyleaves & Goldie Leaf

Table 29A: Ida Hy 

Table 29B: Splitorama  

Table 30: Drulidoodles  

Table 31-32: Merryweather

Table 33: Dragonniar 

Table 34: chiliconcomics

Table 35: Edel  

Instagram 

Hej, jeg er Edel! Jeg laver en masse kawaii style resinsmykker og keychains, både casual og over the top. Desuden så sælger jeg også art prints, klistermærker og acrylic keychains.

Table 36: K&W  

Table 37: Giftig Giffel

Table 38: Bunslip

Table 39: Robert McCollum  

Table 40: GalaxyWik

Table 41: Nollebolle  

Table 42A: Tone Marie  

Table 42B: DanishCamellias

Table 43: ZanderyArt og Mica.draw

ZanderyArt

Instagram · Twitter

Hej, mit navn er Zander eller ZanderyArt.

Til J-Popcon 2023 vil jeg byde på mange prints i forskellige størrelser og lidt bogmærker og stickers. Det er både originale karakterer og fanart jeg tegner.

Det er min første gang i J-Popcons Artist Alley, så jeg glæder mig meget!

Mica.draw

Instagram · Twitter

Hej, mit navn er Mica, og det her bliver min første J-Popcon Artist Alley.

Til connen forventer jeg at sælge forskellige prints og lidt stickers fra spil og serier, jeg holder af. Jeg glæder mig rigtig meget!

Table 44: Bunryuu 

Table 45: Hopyrion

Table 46: Yuzu8ame 

Table 47: Amiamalie 

Instagram · Twitter 

Hej, jeg er ami. Jeg elsker digital painting og medbringer min originale kunst samt et udvalg af fanart fra Genshin Impact, Demon Slayer og mere.

Jeg ser frem til at vende tilbage til J-Popcon, vi ses! ♥

Table 48: Cherubic Sky

Table 49: LucisArts + Etheerie.art  

Table 50-51: Mikkel Mainz

Table 52: Grethe_B

Instagram · Twitter · TikTok · Facebook · Website

Jeg er en norsk freelance-illustrator, som bor i København. Min yndlingsting at tegne og lave produkter af er retromaterialebaseret, særligt fr agamle spil og animeer. Nogle gange har jeg noget moderne arbejde blandet ind også.~ Jeg tilbyder et stort udvalg af klistermærker, pinback-knapper, nøgleringe, memo sheets, hjemmeprintede kopper og andre sublimated goods.

Table 53: Lisecarlsenart

Table 54: Alea Creations

Table 55: Mayonnaise in Spring 

Table 56: HZokki  

Table 57: ThaissingArts

Instagram · Twitter

Issing her! Jeg elsker at tegne fanart af mine yndlingsmanga og -spil. Du finder bl.a. Genshin Impact, Fire Emblem, Tales of-serien, Pokémon og dansk barndom ved mit bord. Leder du efter stickers, prints, charms, standees eller søde chibi tegninger, så kig forbi!

Table 58: KatheChanNeko 

Instagram · Twitter

Jeg er en meget katteglad hobbyartist, som elsker at tegne cute art. Hvilket også vil kunne ses på mit bord til J-Popcon. Hos mig vil man kunne købe nøgleringe, prints og klistermærker. Samt vil jeg tilbyde at tage imod commissions.

Table 59: Lacertilia_art

Table 60: Aslaan & Brink

Table 61: LittleHybrid 

DeviantArt · FurAffinity (OBS: 18+) · Twitter · Facebook

Jeg er LittleHybrid. Jeg har været tegneseriekunstner i årevis med fokus på dyrekunst og fanart. I år følger jeg J-Popcons tema og har lavet noget sød yokai art til jer! Jeg medbringer min kunst som nøgleringe, klistermærker og print i år. Jeg håber, at I vil kunne lide mit arbejde!

Table 62: CraftySandra  

Table 63: MiyuchiiVT

Table 64: AmiGosh  

Table 65: Kitzat

Carrd

Hejsa! Jeg er Kitzat, en queer kunstner, som elsker at tegne alt fra dyr til fanart af mine yndlingsblorbos. Ved mit bord vil I kunne finde klistermærker, print og charms! 

Jeg glæder mig til at tilbringe en weekend i godt selskab.

Table 66: Lustanjo

Webshop · Redbubble · Deviantart · YouTube

Hiya! Mit navn er Lustanjo, og jeg glæder mig så meget til at møde jer alle sammen! Jeg tegner alt sødt - katte, dyr, fanart og så videre! Hvem elsker ikke skøre katte - Jeg har malet mange af jeres yndglings memekatte, og jeg kan ikke vente med at vise jer alt det nye, jeg kommer til at have med <3

Table 67: cottonxcami 

Table 68: Artsy Moom 

Table 69: Peachlii & Lp_lines

Table 70-71: Howling Riot 

Table 72: Philtomato

Table 73: Anori-Chan

Table 74: Whale  

Twitter · Pixiv

Hej, jeg er Whale. Jeg er game dev, illustrator og leger lidt med Live2D. Jeg tegner hovedsageligt Inori og karakterer fra fighting games. Ved mit bord vil man kunne finde acrylic stands og prints.

Table 75: Vellistix + Jetber

Vellistix

Twitter · Pixiv

Jeg er Vellistix, en nyuddannet designingeniør, som elsker at tegne i min fritid! Jeg laver hovedsageligt digitale illustrationer, der er inspireret af den moderne ”moe”-stil, som er populær i Asien. Til J-Popcon medbringer jeg fanart af hovedsageligt Genshin Impact, men også nogle diverse udvalg af mine seneste illustrationer af andre franchises. Jeg sælger mit fanart i form af prints, charms og acrylic standees.

Jetber

Twitter · Pixiv

Hej, jeg er Jetber! Jeg er en spiludvikler og artist, som ikke tegner så ofte, som jeg burde! Jeg håber folk, som kommer til J-Popcon i år, har set/læst/kan lide Chainsaw Man, for det er mest det, jeg tager med lol. Hvis man er fan eller bare synes tingene ser pæne nok ud alligevel, sælger jeg nogle svedige keychains og prints ved bordet.

Table 76: Winterlark 

Table 77: smoffi

Table 78A: PointAtTheSky 

Table 78B: Sigge Illustrations  

Instagram

Jeg har malet akvarel i mange år og har overvejet at deltage i Artist Alley tidligere, men det er første gang jeg er på J-Popcon. Mine akvareller er meget farverige, og motiverne skifter alt efter, hvad jeg lige er fan af for tiden. På J-Popcon kommer jeg til at sælge primært fan art prints og klistermærker samt lidt andet blandet og medbringer også lidt af min egen kunst. :)

Table 79: fluffy fox creations  

Table 80: Prismatic Peony