Forberedelse, Billeder, og Kreditering

Før connen

Vi kontakter jer på et tidspunkt vedrørende hvilke dage og tidsrum, man kan være på connen til at tage billeder. Derfor er det vigtigt, at man kan afsætte tid til det, så at vi ikke ender med mangel på fotografer til bestemte events.

Når vi nærmere os årets J-Popcon, sender vi den endelig fotografplan, som man skal overholde så vidt muligt. 

Sørg for at få gjort dit udstyr klar - der er ikke noget værre end at stå på selve dagen med tomme batterier eller fyldte hukommelseskort.

Sørg også for at have nogle müslibarer eller andet samt vand med i tasken.

Følg evt. denne tjekliste, så at I ikke mangler noget. :)

 

Under connen

Som forventet, opfør dig pænt over for alle vores deltagere.

Man skal altid spørge gæsterne, om man må tager billeder af dem - de fleste er glade for at posere for dit kamera, men husk også at acceptere et nej som svar. 

J-Popcon har altid brug for billeder af mennesker, som nyder connen, så overvej at tage billeder af publikum til shows, i forhandlerområdet, osv. (bare generelt stemningsbilleder). 

Det kan også være, at der kommer nogle specifikke krav fra PR-gruppen, f.eks. billeder af vinderne til Danish Cosplay Championship.

Husk at tage de pauser, der er brug for, og husk at spise og drikke - det er for at have det sjovt, I er med, ikke for at stresse rundt. :)

 

Efter connen

Levering af billederne skal helst ske så hurtigt som muligt, og senest 3 uger efter J-Popcons afslutning skal du have leveret dine billeder.

Bliver du forhindret pga. andre opgaver, vil vi gerne vide det, så vi kan planlægge, hvilke billeder der skal bruges.

 

Info omkring billeder og kreditering 

Hvis I har mange næsten ens billeder, er det helt fint, at I sorterer imellem disse og kun sender et enkelt.

  • Vi forbeholder os rettigheden til at udvælge og slette nær identidiske billeder, når de skal op på vores Flickr-konto.

Vi forbeholder os rettigheden til at slette billeder, som ikke overholder vores foto- og videoregler samt persondataloven.

Opløsningen på billederne bør mindst være 2048 på den længste led - Gerne større, hvis muligt.

I kan sende jeres billeder via. wetransfer.com

 

Billederne vil blive lagt op på vores Flickr-konto, hvor der vil blive givet kredit til jer.

Når vi bruger jeres billeder på vores Facebook-side eller vores hjemmeside i forbindelse med nyheder eller annonceringer, vil I blive krediteret i form af tekst. Med det sagt, så er det ikke alt, I kan blive krediteret for. Et eksempel vil være vores hjemmesidebanner, hvor det ikke er muligt at kreditere den pågældende fotograf.

Vi vil så vidt muligt prøve og kreditere jer så meget som overhovedet muligt, men vi kan ikke love at kreditere jer i alt. Hvis det er et stort problem, så skriv til pr@j-popcon.dk, og vi ser om vi kan finde ud af noget i fællesskab.