Sakesmagning

J-Popcon afholder sake-smagning for con-deltagere over 18 år. Til arrangementet smager vi sake, lærer om de forskellige måder at drikke sake på og gennemgår produktionsprocessen i Japan. Vi finder ud af hvilken japansk og dansk mad, der er den optimale partner til forskellige typer sake og bliver klogere på de mange fejlantagelser om sake, som eksisterer hos danskerne

Smagningen varetages af den kyndige Anne Juel Christensen, der har arbejdet på Masumi Brewery i Nagano, Japan. Anne er specialiseret i japansk gastronomi og har undervist personalet hos restauranterne Umami og Noma i sakefremstilling og smagning. Til denne smagning har hun taget 4 forskellige flasker sake med.

Vil du være med?

Smagningen og foredraget varer en time og der er en deltagerbetaling på 150 kr. til at dække prisen på sake. Du bestiller din plads til sake-smagningen her. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år senest søndag d. 22 april for at deltage i arrangementet og gyldig billedlegitimation (kørekort eller pas) skal forevises både ved betaling i receptionen og ved døren ind til sake-smagningen.