Avengers: Age of Ultron omtale

14. September 2015

Gode intentioner fører til kaos da Tony Stark ved en fejl skaber Ultron, et skrækkeligt monster, der vil have fred på jorden ved hjælp af masseudryddelse. Iron Man, Captain America, Thor og The Hulk sammen med Black Widow, Hawkeye og Nick Fury - genforenes for at besejre Ultron og redde menneskeheden … hvis de kan!

Marvels superhelte skaber simpelthen en kunstig intelligens, der på mange områder minder om Skynet fra Terminator filmene. Et plot der er set mange gange før, men heldigvis fungerer det fint i hænderne på instruktør Joss Whedon. Selv med en spilletid på hele 2 timer og 16 minutter, går der ikke mange minutter før noget eksploderer eller flyver gennem luften.

De forskellige superhelte får hver tid til at vise hvad de kan, og specielt Hawkeye afslører en stor hemmelighed om sit privatliv. Og Marvel superhelte-skaber koryfæet Stan Lee, dukker som sædvanligt op i en lille birolle.

Så uanset om plottet knirker af mangel på originalitet, holdes dampen oppe med masser af solid action, velplaceret humor, og samtlige helte (bortset fra Hulk) iklædt tætsiddende og cosplay-venligt spandex.

Hjemmeudgaven af Avengers: Age of Ultron udkommer på DVD og Blu-ray, samt 3D Blu-ray. Her er en beskrivelse af ekstramterialet:

Special Features DVD:

- Featurette: Global Adventure

Special Features Blu-ray:

From The Inside Out - Making Of The Avengers: Age Of Ultron
- The Infinite Six
- Global Adventure
- Slettede og forlængede scener [lydspor med Joss Whedon]
- Sjove fraklip [Gag reel]
- Kommentatorlydspor med instruktør Joss Whedon

Copyright: © 2015 MARVEL. www.marvel.com

Avengers: Age of Ultron Blue-ray cover

Avengers: Black Widow

Avengers: Captain America

 

Oprettet af Per Sørensen