Prøv Project Morpheus til PlayStation

10. September 2015

PlayStations kommende Virtual Reality-system ’Project Morpheus’ bliver for første gang nogensinde vist frem i Norden.

 

Project Morpheus - PlayStation

Det sker til spilmessen GameStop Expo i Bella Center ved København den 17. september 2015, hvor et udvalg af danske forbrugere selv får mulighed for at prøve kræfter med Virtual Reality.

Når deltagerne til en af Nordens største spilmesser GameStop Expo går igennem døren til Bella Center den 17. september, kan de som de første i Norden opleve Sony PlayStations nye Virtual Reality-system ’Project Morpheus’ på helt tæt hold.

 

PlayStation har nemlig valgt Danmark som det første land i Norden, hvor almindelige forbrugere kan træde ind i Morpheus’ virtuelle verden.

Project Morpheus er et headset med en skærm, der dækker hele spillerens synsfelt. Dermed giver det en følelse af at være fysisk tilstede i computerspillets virtuelle verden. Project Morpheus lanceres i butikkerne i første halvdel af 2016.

GameStop Expo er en af Nordens største computerspilmesser, og for første gang nogensinde er den i år åben for offentligheden.

Alle, der køber billet til GameStop Expo, kan komme i betragtning til at prøve Project Morpheus.

Da hver session tager ca. 10 min., er der dog begrænsede pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet med en kø på messen. Det er muligt at købe to typer billetter til messen: Morning Ticket (fra 9:00-13:00) og Evening Ticket (fra 14:00-18:00).

Der vil være en kø til at prøve Project Morpheus for hver af de to billet-typer. Dem, der ikke selv får mulighed for at prøve Project Morpheus, kan stadig se systemet på tætteste hold og se trailere m.m. på storskærm.

Hvornår: Torsdag den 17. september 2015

 

Hvor: Bella Center, København

 

Mere information og billetter findes på hjemmesiden: www.GameStopexpo.com

 

Oprettet af Per Sørensen