Japansk picnic og kunst i japanske haver

15. August 2015

INVITATION

 

Kom og nyd en autentisk japansk picnic i smukke idylliske omgivelser hos Jagro - den japanske have i Farum.

Søndag d. 30. august 2015 fra kl. 10 – 16.

Ude i de åbne og naturskønne områder på Gl. Bregnerødvej 13 i Farum, ligger Jagro - den smukkeste japanske have og planteskole.

I samarbejde med Furesø Picnic Festival inviterer Bo og Jeanett fra Jagro, alle interessede til en helt unik og fantastisk japansk picnic i verdensklasse, der sætter fokus på oplevelser og grønne glæder.

Læs mere om Furesø Picnic Festival på deres hjemmeside.

 

Maden vil denne søndag blive tilberedt på en ægte japansk kulgrill af den kendte dansk/japanske kok Jens Rahbek, der bl.a. er én af grundlæggerne af den kendte restaurationskæde Sticks’n’Sushi. Maden serveres i åbne japanske Obento bokse.

Jens Rahbek - Japansk kok

Jagro - portal

 

Der er to forskellige menuer at vælge imellem og de kan bestilles hos madbillet.dk. Sidste frist for bestilling er torsdag d. 27. august.


Bestillingsliste:

 

Boks nr. 1
Obento boks Wabi: Teriyaki chicken Don: sprødt grillet overlår marineret i hjemmelavet teriyaki sauce. Dertil wasabi coleslaw, japansk kartoffelsalat, ris og Kimchi. 1 stk Kildevand.
Pris pr. person: 195 kr.

Boks nr. 2
Obento boks Sabi: 4 Yakitori sticks: kyllingebolle, laks, forskellige grønsager, oksekød. Dertil wasabi coleslaw, japansk kartoffelsalat, ris og Kimchi. 1 stk Kildevand.
Pris pr. person: 195 kr.

Om søndagen vil der også kunne købes ekstra små delikatesser samt drikkevarer ude i den japanske have.

Maden serveres i tidsrummet fra kl. 12-15, og der vil være små hyggekroge rundt omkring i haven, hvor man kan sætte sig og nyde maden og skønheden i den japanske have.

Samtidig lancerer Jagro initiativet ”Galleri i det fri”, der er en ny udstilling med hovedvægt på ”ude-kunst” samt værker der kan bruges i uderummet.

Jagro udstiller og præsenterer en række smukke kunstværker rundt omkring i haven. De er fremstillet, så de kan tåle vejr og vind, og der vil også kunne opleves værker til ”inde-brug” - alle med inspiration i det asiatiske/nordiske udtryk.

Bo og Jeanett:

"Vi glæder os til at se jer, og til at give jer en vidunderlig oplevelse med dejlig japanske mad og skøn kunst i vores smukke japanske have søndag d. 30. august."

Irashaemase!

 

Oprettet af Per Sørensen