Cherry Music koncert i Asia House

20. April 2015

Japansk musik og lydkunst

Cherry Music fejrer japansk musik og lydkunst i forbindelse med den årlige Sakura Festival.

Japansk musik er meget andet end det billede de vestlige medier over årene har skabt. Cherry Music er etableret på baggrund af et ønske om at give det københavnske publikum mulighed for at opleve den ægte japanske musik og lydkunst, som begge udføres på et skræmmende højt niveau på den hjemlige japanske scene.

Cherry Music er åben for alle interesserede, men er særligt rettet mod publikum fra Sakura Festival og er tænkt som en naturlig forlængelse af dagen for de der er interesserede i at opleve japansk musik og lydkunst. Arrangementet afholdes i Asia House, ØKs gamle hovedsæde ved Langelinie. Billetter kan købes hos Billetlugen.

Program:
Lørdag d 25 april ”De nye kvindelige elektroniske performere”.

Unii - Japanese artist

Unii.

Laptop- og videokunstner fra Sapporo.

Den Japanske sanger, musiker og performance kunstner Unii er født og opvokset i det nordlige Hokkaido. Unii’s lydunivers er elegant, drømmende og køligt, hun er inspireret af lyde fra naturen og sin hjemby Sapporo

Unii har siden 2012 turneret med sin performance som er særlig blanding af musik og videokunst.
Fraqsea - Japanese artist

Aya Fraqsea.

Elektronisk musik fra det centrale Tokyo.

Den unge Aya Fraqsea har på grund af sin helt unikke stemme været meget eftertragtet  blandt japanske producere og komponister og hun har således medvirket på indspilninger og liveoptrædener både i Japan og Korea.

Aya Fraqsea’s lydunivers i dette soloprojekt er drømmende og forfinet, hun fremfører sine sange med en viskende, intim og forførende stemme – Aya Fraqsea er på alle måder repræsentativ for det æstetiske og forfinede i den nye generation af japanske kvindelige kunstnere.

Cherry Music koncert i Asia House

 

Oprettet af Per Sørensen