Årets conguide er klar!

7. Februar 2023

Så er årets conguide klar! Heri finder du et hav af information om connen fra område- og eventbeskrivelser over VIP-gæster og cosplaydommere til årets oversigtskort. Og vi synes selv, at den er blevet ret flot!

Normalt kan man kun få den fysisk til connen, og det kan man selvfølgelig også i år. Så hvis du skal have en til samlingen, så sørg for at samle den op til connen i næste uge! Men vi oplever ligesom alle andre en større digitalisering, og det vil vi selvfølgelig være med på. Så foruden vores app, der også i år vil blive opdateret med alle events, vil I kunne downloade conguiden herfra. Og I vil da også kunne bladre i den derinde, hvis I har mere lyst til det! 

I kan downloade conguiden her.

Og I kan finde en bladreversion her.

Eftersom programmet i conguiden er lavet, så det er mest optimalt, når man står med det i hånden, opfordrer vi til, hvis man vil kigge på programmet digitalt, at man henter programmet herfra i stedet.

Oversigtskortet finder I på de to næstsidste sider af conguiden. 

Maskotterne er selvfølgelig designet af Nadiaxel, og @amanda_solveig står bag al den grafiske opsætning – og vi synes, at de begge fortjener en kæmpe hånd for deres arbejde. Man skal aldrig glemme de kræfter, der ligger bag grafisk arbejde, så vi synes, at de fortjener en kæmpe ros for deres indsats.