Maskotterne vender tilbage

23. Januar 2023

Vi er så heldige, at vi i år bliver gæstet af WingGirl og BatteryBoy i levende live til J-Popcon 2023! Vi er beærede over, at cosplayerneKeikai Cosplay  og Peanut Photography&Cosplay  endnu engang kaster sig ud i at gøre vores fantastiske maskotter til virkelighed.

Vi har i den anledning stillet dem nogle spørgsmål, så I bedre kan lære dem at kende, inden vi skyder J-Popcon i gang i næste måned. Så læs med herunder!

Interview med maskotcosplayerne Keikai og Peanut

 

Billede af: Troels Skov

Hvad laver I til dagligt?

Til dagligt studerer Samuel til sygeplejerske og Christine arbejder i butikken Selfmade, hvor hun ofte møder mange af J-Popcons kreative con-gængere.

 

Hvad motiverer jer til at vende tilbage til rollen som WingGirl og BatteryBoy?

Det var en utrolig fantastisk og overvældende oplevelse i 2019 at få lov til at cosplaye de to søde maskotter. Folk tog så godt imod os, og det var en unik oplevelse at få lov til at gå bag om tæppet på den måde og arbejde sammen med dem, der får connen til at blive magisk. 

Efter Covid har det, for os og sikkert mange andre, været svært at komme i gang med cosplay igen, men denne mulighed giver os den helt rigtige motivation og glæde tilbage igen og det er skønt!

 

Hvad kan folk forvente, når de møder jer på connen som WingGirl og BatteryBoy?

Vi har ventet i spænding på J-Popcon 2023 og vi er så klar til at nørde ud sammen med jer alle! Sig endelig hej!

 

Har I en yndlingsting fra årets design lavet af NadiAxel?

Vi er helt vilde den japanske inspiration i årets maskotdesigns! Nadia er super dygtig, og vi glæder os meget til at bringe hendes design til virkelighed! Maskerne er klart en af vores favoritter!

 

Hvad glæder I jer mest til at opleve til J-Popcon? Er der noget specielt, I plejer at se frem til under connen?

Bare det at være tilbage til connen er en glæde i sig selv, men vi ser selvfølgelig altid frem til at se, hvor kreative folk har været, både i cosplays og i acts – både lørdags- og søndagsshowet er et absolut must-watch for os! 

Tror vi er mange, der endelig skal genforenes med venner igen til denne con – det skal vi i hvert fald, og det er klart også et af højdepunkterne for weekenden.

 

Billede af: Troels Skov