Artistkanonen: Dustyleaves

18. Januar 2023

Så er det blevet tid til at introducere den tredje og sidste kunstner til Artistkanonen, men på ingen måde den mindste: Dustyleaves!

 

Navn: Emilie Bendix Engmann
Kunstnernavn: Bendix eller DustyLeaves 
Links til sociale medier:
Twitter

 

Hvornår startede du med at lave din kunst?

Jeg startede fra det øjeblik jeg kunne holde en blyant. Mine ældre søskende og mine forældre har altid været meget kreative, så det smittede hurtigt af på mig. 

Er der noget, du specielt godt kan lide at lave, eller som du ser som din specialitet? 

Jeg elsker især at tegne større illustrationer med mine figurer fra min tegneserie, hvor jeg smider dem ind i alle mulige forskellige universer og udforsker forskellige historier i én enkelt tegning. Her får jeg mulighed for at lege med mode og miljø, som jeg normalt ikke tegner i selve min tegneserie, og jeg nyder at gøre billederne meget levende og skabe en fornemmelse af bevægelse i billedet.

Hvordan var det første gang, du deltog som artist i Artist Alley?

Jeg kan ikke huske det præcise år, men det var helt tilbage dengang J-popcon stadig var i valby! 

Hvad er den bedste oplevelse, du har haft i en Artist Alley?

Bedste oplevelse har været at sidde sammen med min veninde Anja; hendes humør og smittende latter holder hele weekenden, og det er altid hyggeligt at være kreativ sammen med hende og se hende arbejde. 

Er der noget specielt mål eller en drøm, du arbejder hen imod med din kunst?

Min eneste drøm er at fortsætte min tegneserie så længe jeg kan overkomme det, og så længe at det er sjovt.

 

Med Dustyleaves så har vi introduceret alle artisterne i Artistkanonen – og er de ikke bare alle tre helt og aldeles fantastiske? Er I ikke bare SÅ klar på at møde alle artisterne til J-Popcon 2023?